Uswe logo

Hvem er USWE?

USWE er nok ikke det mest udbredte ski mærke, de har fokus på backpacks. I 2007 købte de en Husqvarna symaskine og begyndte dengang med at producere deres rygsække i prototyper. De havde ingen anelse om hvordan det skulle gøres, men de fik lavet et ret fedt produkt syntes de selv, og det blev altså starten på USWE.

I dag laver de tasker til cykling, løb, motorsport og ja skisport. De har meget fokus på at deres tasker skal være behagelige at bære i længere tid, de skal have funktionaliteten som forbrugeren søger, for deres tasker til langrend er det vigtigt du kan få væske lyn hurtigt, uden at skulle stoppe op. I rygsækkene til alpint skiløb er deres selvfølgelig lagt rygskjold i for at passe på dig på pisten eller lettere offpist. Derudover er deres formål med deres tasker at de skal sidde tæt og ikke hoppe rundt på ryggen under aktiv sport. Derfor skal du også sørge for at købe den taske som passer til formålet.

En alpin rygsæk fra USWE koster fra 1500 kr. og opefter. Til langrend med indbygget drikkedunk kan deres Nordic modeller erhverves 1100 kr. og opefter.

Produkter fra USWE

Rygsække til skiløb både til langrend og alpin.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

USWE kan købes hos

Når du skal ud og købe rygsække fra USWE, så kan du handle den hos forhandlerne nævnt nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

Uswe logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort