Vælg en side
uvex logo

Hvem er Uvex?

UVEX skimærket kender du måske til, det har i mange år været forhandlet af større sportskæder som Intersport, Sportmaster og mange skibutikker herhjemme i Danmark. Det var Phillipp M. Winter som startede tilbage i 1926 med at lave briller til skiløb, dengang var det ikke meget mere en noget plastik glas og noget tråd, i dag er teknologien udviklet så der er skibriller til hvilket slags vejr der er udenfor.

I dag bliver holder uvex group til i 22 lande med 49 kontorer og holder gang i 2900 lønmodtagere, med et salg på over 480 millioner euro i 2019/2020. I dag er det 3 generation af familien som driver forretningen videre. De har lavet opkøb af flere firmaer som laver produkter inden for sikkerhed og arbejde hvor man bruger laser eller meget høj varme. Uvex sports group ejer virksomhederne, Laservision, Heckel, HexArmor, Filtral og Alpina som også er et velkendt mærke når vi snakker skihjelme og ski goggles.

Deres skihjelme til voksne starter fra 700 kr. og opefter. Et par skibriller til voksne ligger fra 500 kr. og opefter. De arbejder med teknologier som variomatic, supravision, colorvision, polarvision – du kan læse meget mere om teknologierne på deres egen hjemmeside.

Produkter fra Uvex

Skihjelme til voksne og børn, samt ski goggles til voksne og børn.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Uvex kan købes hos

Når du skal ud og købe skibriller eller en skihjelm fra Uvex, så kan det købes hos forhandlerne nævnt herunder. Se “alle” skibutikker, her.

uvex logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort