Valhalla Ski

Historien – Valhalla Ski

Valhalla Ski er baseret i Tyskland og producerer nogle af de letteste og mest innovative ski på markedet. Med fokus på kvalitet og kundetilfredshed anvender de CNC-fræsemaskiner til at skabe dimensionelt nøjagtige og reproducerbare produkter. Deres produktsortiment vokser hele tiden, mens de tester og leger med nye designs på utallige skiture i Alperne og Schwarzwald.

Om Valhalla Ski

Virksomhedens passion for sporten og kærlighed til naturen afspejles i virksomhedens navnebror, Valhalla Provincial Park i Canada, hvor man kan stå på ski og tage på tur i det uendelige. Med Valhalla Ski kan free-riders nyde deres sving og have energi til at køre tur efter tur i backcountry.

Ud over deres freeride ski tilbyder Valhalla Ski også en bambusvariant, der prioriterer stabilitet og hastighed, samtidig med at de har et letvægtsdesign. Alt i alt er Valhalla Ski forpligtet til at skabe topklasseudstyr til den ultimative oplevelse af at stå på ski op ad bakke.

Produkter fra Valhalla Ski

Valhalla Ski sælger ski, beklædning og tilbehør til alle dine behov inden for skiløb. De har et bredt udvalg af ski til alle niveauer af skiløbere, fra begyndere til eksperter. De fører også en række beklædningsgenstande og tilbehør, herunder hættetrøjer, bindinger, skins og T-shirts.

Allmnt 95 ski

Når det kommer til all-mountain ski, er Allmnt 95 skiene den ægte vare. Med en bambuskerne, to lag hør- og kulfiber og et lag gummi er denne ski designet til hastighed og stabilitet i ethvert terræn. Du vil svæve over pulversneen, carve gennem groomers og har ingen problemer med at indlede sving. Takket være brugen af hørfibre og bæredygtig epoxy er den også miljøvenlig.

Funktionerne på denne ski omfatter:

 • ABS sidewalls
 • P-Tex Racing Base
 • Matt Topsheet
 • Bambuskerne
 • Hastighed Stabilitet

115 Bambus ski

Valhalla Ski er en 115 mm bambus powder ski, der er legende, hurtig og stabil. Den har en tidligt stigende rocker, blød skovl og behagelig radius, hvilket gør den ideel til at surfe på frisk pulver. Det lille hul i enden af skien holder skindet sikkert fast på opstigningen, mens den bløde rocker på halen giver den nødvendige mængde af indledende momentum. 1950gr pr. ski gør denne ski til et letvægtsalternativ til lange stigninger eller vrede freeride dage. Denne ski er håndlavet i Freiburg, Tyskland, af de bedste materialer og er perfekt til dem, der leder efter et alsidigt powder-alternativ, der også kan klare lange stigninger.

Funktioner omfatter:

 • Bambus kerne
 • ABS Sidewalls
 • Carbon Layer
 • Matt Topsheet
 • Flax Layer
 • P-Tex Racing Base

Valhalla Ski kan købes hos

De har deres butik i Freiburg i Tyskland, og ellers skal de købes via deres hjemmeside. Se “alle” skibutikker, her.

Valhalla Ski

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort