Vælg en side
Vallon

Hvem er Vallon?

Vallon er et brillebrand som laver retro briller i klassik design og lækre materialer. Med rødder i Schweiz og et familie fortagende, er det deres vision at lave nogle anderledes briller end alle andre laver i super høj kvalitet til en skarp pris, med fokus på alperne og sport.

Når du køber et par briller fra Vallon, så er der fokus på at være bæredygtige og derfor samler de 1 kg plastik op fra havet. For at passe på verden og være miljøbevidste. Deres briller koster omkring 700-1200 kr. prisen ligger i den lave ende kontra design og kvalitet, grunden til den gør det – er fordi de springer mellemleddet over.

Produkter fra Vallon

Retro skibriller samt linser og solbriller.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Vallon kan købes hos

Når du skal ud og købe solbriller eller ski goggles fra Vallon, så kan du købe dem hos forhandlerne nævnt nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

Vallon logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort