Vallon

Hvem er Vallon?

Vallon er et brillebrand som laver retro briller i klassik design og lækre materialer. Med rødder i Schweiz og et familie fortagende, er det deres vision at lave nogle anderledes briller end alle andre laver i super høj kvalitet til en skarp pris, med fokus på alperne og sport.

Når du køber et par briller fra Vallon, så er der fokus på at være bæredygtige og derfor samler de 1 kg plastik op fra havet. For at passe på verden og være miljøbevidste. Deres briller koster omkring 700-1200 kr. prisen ligger i den lave ende kontra design og kvalitet, grunden til den gør det – er fordi de springer mellemleddet over.

Produkter fra Vallon

Retro skibriller samt linser og solbriller.

Vallon kan købes hos

Når du skal ud og købe solbriller eller ski goggles fra Vallon, så kan du købe dem hos forhandlerne nævnt nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.
Vallon logo
FAQ – Spørgsmål om Vallon

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad kendetegner Vallon?

For mig er det deres måder at bruge deres striber, som gør man genkender deres skibriller. De kan gode minde lidt om Gucci’s kendte streger på deres t-shirts eller skibriller.

Hvad har Vallon med afterski at gøre?

Det er deres solbriller som er virkelig lækre, og her det her runde look som mange vil forbinde med en lidt ældre og klassisk stil på bjerget.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort