vans logo

Hvem er Vans?

Vans er en skater brand som vi alle kender til, du kan købe flade Vans sko i nærmest alle sko og sportsbutikker rundt i hele Danmark. Vans modeller er lavet af skatere til skatere. Brødrene Paul og Jim Van Doren startede tilbage i 1966 deres lille forretning i Anaheim, Californien sammen med Gordon Lee og Serge Delia. Vans blev hurtigt et brand som var på manges fødder i Anaheim og dele af Californien, Vans ”OFF THE WALL” blev modellen der virkelig sat gang i den forretning de har i dag, modellen og sålen er nærmest identisk med den de lavede tilbage i 1970’erne. Classic slip-on modellerne som var de kendte modeller hvor du blot skulle hoppe i dem og ikke binde snørebånd eller noget, dem med skakmønstre foran, fik Vans til at nå ud internationalt i 80’erne. De blev et kæmpe hit igen i Danmark sammen med Kawasaki sko i start 00’erne.

Og ja for ikke at nævne hele historien i gennem tiden, har de i de senere år lavet partnerskaber og lavet sko med en helt masse større brands og designere. I dag er de inden for skate, surf, snowboard og BMX.

For os her på Skier, er det mest interessante deres snowboardstøvler. Vans laver udelukkende fodtøj til snowboard og skisporten. Deres støvler ligger fra 1600 kr. og opefter.

Produkter fra Vans

Snowboardstøvler til mænd, kvinder og børn.

Hi-Standard OG Snowboardstøvler

I Hi-Standard OG Snowboardstøvler vil du føle komforten og det velkendte ved traditionel snørelukning med ekstra støtte fra funktioner som Instep Lace Lockout og Internal Web Harness. Disse bedst sælgende støvler har også en V1 Waffle Lug-ydersål for godt greb i ethvert terræn og den ikoniske Vans-sidestribe for klassisk stil. Uanset om du er en erfaren snowboarder eller lige er begyndt, er Hi-Standard OG et fornuftigt valg for pålidelig ydeevne og holdbar holdbarhed.

Funktioner omfatter:

 • Instep Flex Zone
 • V1 Ultracush™ LINER
 • Pleasurecuff™
 • Heat Retention 360°
 • V1 Waffle Lug ydersål

Encore OG Snowboardstøvler

Med Encore OG snowboardstøvler får du en behagelig og let tur i ethvert terræn. BOA® Fit System med ét dial giver mulighed for hurtig og nem justering, mens V1 Waffle Lug-ydersålen med All-Trac giver trækkraft og stabilitet. Disse støvler har også den klassiske Vans-sidestribe for ekstra stil. Encore OG-støvlerne vil holde dine fødder støttet og sikre, uanset om du kører på pisterne eller i halfpipen.

Funktioner omfatter:

 • V1 Harness
 • Vans BOA Coiler
 • Tekstil og syntetisk overdel
 • Varmeretention 360°
 • Medium Flex

Infuse Snowboardstøvler

Med de nye Infuse snowboardstøvler har du ingen problemer med at tage din ridning til det næste niveau. Disse støvler er designet med ydeevne i tankerne og er fyldt med funktioner som Vans Hybrid Plus BOA® Custom Fit System. Med dette system kan du tilpasse pasformen på dine støvler, så du får en perfekt pasform hver gang. Infuse kommer også med top-funktioner som en varme støb bar foring og flexzone-konstruktion, hvilket gør dem perfekt til riders på alle niveauer.

 • Vandtæt lynlåslukning
 • Vans Flex Control System
 • Vandtætte, åndbare ventiler
 • Vans Hybrid Plus BOA

Vans kan købes hos

Når du skal ud og købe snowboard støvler fra Vans, så kan du tjekke forhandlerne nævnt herunder. Se “alle” skibutikker, her.

BNAboardshop.dk logo
Bluetomato logo
vans logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort