vaude logo

Hvem er Vaude?

Vaude er et brand som stammer fra Tyskland, designer deres produkter i Tyskland og får deres produkter produceret i Tyskland. De har fokus på outdoorelskere særligt cykling, hiking, og skisport, men også hverdag selvfølgelig.

De arbejder med at lave produkter i super stærke materialer, som er i et solidt og tids løst design. Med fokus på miljøet arbejder de også på at få gjort alle deres produkter klimavenlige, i 2012 fik de nyt hovedkontor, hvor de er klimaneutrale.

De laver alt inden for softshell jakker, fleece jakker, midlayers og andet godt. Deres produkter bliver lavet til kvinder, mænd og børn. Deres tasker er noget af det de er mest kendte for, de laver rygsække til cykling, hike, ski touring, rejse og andet brug.

Produkter fra Vaude

Skijakker, Skibukser, Trekking sko, Støvler, Halsedisser, Ski Touring taske, Alt inden for tasker.

Vaude kan købes hos

Når du skal ud og købe skitøj eller tasker fra Vaude, så kan det købes hos forhandlerne nævnt herunder. Se “alle” skibutikker, her.

Snowinn logo
Snowinn logo
vaude logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort