Völkl

Hvem er Völkl?

Völkl er et tysk brand der startede tilbage i 1923, de elsker skiløb og laver nogle super lækre ski, til meget fornuftige priser. Völkl er den største producent af ski i Tyskland, de holder til i Straubing.

Deres ski er innovative og lavet i allerhøjeste kvalitet.

Produkter fra Völkl

Ski, skistave, skitasker og støvletasker.

Völkl kan købes hos

Når du skal ud og købe Völkl ski til skiferien, så er det bedst at købe dem hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Bluetomato logo
Snowinn logo
Völkl
FAQ – Spørgsmål Völkl

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Er Völkl ski gode?

Med over 100 års erfaring i at lave ski, så kommer vi ikke uden om at Völkl er et top mærke. De laver alle typer af ski, men det er særligt race ski og all mountain, som alle middelmådige skiløbere bruger.

Hvad laver Völkl udover ski?

De laver skistave, skin til touring samt rejsetasker til blandt andet skistøvler.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Völkl