vonzipper logo

Hvem er Vonzipper?

Vonzipper er et brillebrand med fokus på livsstils og personalitet. Vonzipper holder til i Californien hvor de fabrikerer deres briller, de startede tilbage i 2000, som et brand med fokus på deres venner om med en mentalitet om at gør det selv. I dag 20 år senere gør de det samme – de arbejder ud fra at lave et perfekt design og give dig briller til en aktiv livsstil med fokus på teknologi, funktionalitet og fokus på detaljerne. Vonzipper arbejder ud fra hvad medarbejder, team atleter, forhandlere og kunderne fortæller dem – Så de kan lave præcis det produkt der giver dig mest glæde og value for pengene. Prisen for et par af deres Ski Goggles ligger fra 500 – 1500 kr.

Produkter fra Vonzipper

Solbriller, Ski Goggles, Linser, Motorcrossbriller mm.

Vonzipper kan købes hos

Når du skal ud og købe Goggles fra Vonzipper, så kan du købe dem hos forhandlerne nævnt nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.
Bluetomato logo
vonzipper logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort