Wagner Custom Skis

Historien – Wagner Custom Skis

Pete Wagner fik idéen til at starte Wagner Custom Skis i 2005, hvor han lavede forretningsplanen. Efter at have fået startkapital i 2006 begyndte han med at lave ski.

Han opbyggede hurtigt et modtageligt marked og fangede opmærksomheden i en branche, der sætter det tekniske gennembrud i høj grad.

Skistøvle fitters var en stor inspiration for Peter Wagner. Skiløbere er godt bevidste om værdien af specialtilpassede skistøvler. Der er forskellige tætheder af plast, flex og skum, men fundamentet for en skistøvle er det samme uanset mærke eller model. Fokus på pasform, er den bedste måde at øge din komfort og balance i støvlen på.

Virksomheden voksede hurtigt og vandt verdensomspændende berømmelse.

Wagner Custom Skis, kan købes hos: Wagner Skis

Om Wagner Custom Skis

Wagner Custom Skis er skabt til at matche dine skipræferencer og hjælpe dig med at få lige den ski du ønsker, lavet efter din behov. Virksomheden laver ski, der skræddersyede efter din valgte længde, bredden, sidesnit, grafik, haleform og camber til skiløberens behov fra mere end 1.000 materialer.

Virksomheden forestiller sig at tilbyde sine kunder den ultimative tilpassede ydeevne med hvert produkt og udvikle nye teknologier for at skubbe grænserne for pasform i dag.

Med mere alsidighed, tilpasning, partnerskaber med producenter og mediemærker, fortsætter Wagner Custom Skis med at opnå udbredt anerkendelse for deres innovationer inden for ski.

Wagner er på forkant med at udvikle teknologier, der placerer dig på toppen af ydeevne, såsom Power Lens System (PPS). PPS’en bruger en specifik linsekombination og justeringsfunktioner, der findes på de fleste sportsvisirer, inklusive højkvalitets camber-teknologi, som gør det muligt for skiløbere at konstruere, hvordan de ønsker, at en støvles geometri skal udføres ved at justere hældningen.

Produkter fra Wagner Custom Skis

Wagner Custom har en bred vifte af produkter, som omfatter:

The Essential Wagner Custom Ski

“Essential Wagner Custom Ski” er det første model af Wagners skræddersyede ski, hvor du og din skidesigner vil finde ud af dine unikke bygnings- og behov for at udvide holdbarhed, hastighed og grafiske muligheder.

Essential Wagner Custom Ski har følgende funktioner:

  • Strukturelle lag af glasfiber
  • Ekstra tykke bunde
  • Overdimensionerede kanter af hærdet stål
  • Lige kornet træ kerne
  • P-tex sidevægge

Ballistisk Ski Travel Case

Denne ballistiske skitaske vil holde dine ski sikkert opbevaret under din næste tur til skiområdet. Tasken er konstrueret af slidstærkt og let støbt ABS-materiale og slidstærkt ballistisk nylon, med et luksuriøst nylonfor og total beskyttelse til dine ski.

Andre kendetegn omfatter:

  • Lynlås i fuld længde
  • Kryds -kryds stropper
  • To-hjulet system
  • Indvendige ærmer

Wagner Custom Skis kan købes hos

Når du skal købe Wagner Custom Skis til skiferien, så er det nok bedst at være bosat i USA. Har du penge nok, jamen så ringer du bare og snakker med dem, også får dem lavet som du ønsker. Se “alle” skibutikker, her.

Wagner Custom Skis

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort