Wahu board

Historien – Wahu Board

Wahu board blev grundlagt med visionen om at levere et billigt, pålideligt og miljømæssigt bæredygtigt balanceboard. Wahuboards ønskede at give et godt udgangspunkt til at blive en dygtig snowboarder, surfer eller skateboarder, uden at gå på kompromis med ydeevne eller styrke. Virksomheden har også forpligtet sig til at opbygge et brand i verdensklasse ved at inspirere mennesker i alle aldre med oprindelser gennem kulturelt relevante produkter med høj værdi for pengene.

Wahu Board, kan købes hos: Wahu Board

Om Wahu Board

Wahuboards bæredygtighed og kvalitet er kendetegn for organisationen. Virksomheden taler ikke kun om bæredygtighed; de bevæger sig og arbejder i marken og støtter det aktivt. Wahuboards produktion er fuldstændig plastfri, og hver solgt wahu board administreres af start-up-virksomheden OCEANMATA til at adskille 1 kg plastikaffald fra havet.

Takket være din passion og opmærksomhed på detaljer, giver Wahu-balance brættet dig så meget mere end blot en erstatning for surfing eller snowboarding, du kan bruge det overalt bare du har et fladt underlag.

Virksomhedens passion afspejles i Wahuboards mærket. De bliver inspireret til at prøve andre ting og til at undersøge præcist, hvad der bringer os lykke i livet. Wahuboards bringer opmærksomhed på hver eneste detalje af boardet, begyndende med boardets design, gennem emballagen og til sidst til brandidentiteten. Du husker måske ikke alle detaljer, men det er netop disse små detaljer, der giver wahu det mærke, det er.

Man er meget fleksibel, når det kommer til wahu boards. Lige uden for din hoveddør har du ikke havet. Du behøver ikke den perfekte bølge eller det fremragende vejr for at træne din balance.

Produkter fra Wahu Board

Wahuboards tilbyder sine kunder en lille vifte af produkter, som omfatter:

Wahu -Balance Board Ocean Blue

Wahu Board Ocean Blue er et balance board lavet i Tyskland, til at træne ens blance til surfing og snowboarding. Det har følgende funktioner:

  • 100% træ.
  • Helt fri for syntetiske materialer og plastik.
  • Kropsvægt på op til 120 kg ca.

Tjek venligst virksomhedens hjemmeside for at lære mere om Wahu -Balance Board Ocean Blue.

Wahu Board kan købes hos

Når du skal købe et Wahu Board til træningen op til skiferien, så skal det på nuværende tidspunkt købes online på deres hjemmeside. Dog er der flere butikker der er begyndt at få de her balance boards. Se “alle” skibutikker, her.

Wahu board

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort