Wandrd

Historien – Wandrd

Wandrd er startet af Ryan, Spencer og Austin Cope som er brødre, lanceret i 2015 i Orem. Prvke kamera rejsetaske, deres første produkt, var udgangspunktet. Virksomheden har nu tre succesrige Kickstarter-kampagner under bæltet, hvor den tredje af dem stadig kører godt.

Virksomhedens mission er at skabe nemme og innovative rejsetasker, der lader dig tage din fotografering med overalt, mens du bruger mindre plads på tasken.

I marts 2015 afholdt Wandrd sin første Kickstarter-kampagne, en massiv succes inden for 19 dage efter lanceringen. Den havde nået sit mål på kun 4 timer siden begyndelsen af sin crowdfunding -rejse, og den har nu stået et godt stykke over $40k i donationer på løfteniveau med kun én dag tilbage til deadline!

Siden da er virksomheden fortsat med at vokse og er en globalt anerkendt rejsetaske virksomhed.

Om Wandrd

Wandrd forestiller sig at lave den bedste rygsæk til fotografer, skiløbere, snowboardere og videografer. Wandrd er fokuseret på stykker af høj kvalitet og design af forskellige stilarter for at opnå dette.

Wandrd kan identificeres med kvaliteten af deres produkter, der giver fremragende resultater, når det er tid til at rejse eller komme hjem fra en skitur, hvis du har fotoudstyr pakket i dem!

De forsøger også at gøre deres tasker sjove, ikke kun fordi de er trendy, men også fordi de positivt tager din ‘produktivitet’ ved at give afslappede øjeblikke i løbet af dagen efter en lang ekspedition. De sigter efter at lave deres tasker for det første og udelukkende til eventyrere, så de kan have det sjovt under alle forhold.

Produkter fra Wandrd

Wandrd tilbyder sine kunder en bred vifte af produkter, som omfatter:

Hexad Access Duffel rygsæk

HEXAD Access Duffel-rygsækken er en rygsæk/duffel-hybrid med håndbagage med en muslingeåbning, der er den ideelle rejsetaske, uanset om du er fotograf eller ej. Denne taske er vejrbestandig, holdbar og yderst funktionel, og den er designet til tre-fem dagsture (og endnu mere afhængigt af hvor let du pakker).

Det har følgende funktioner:

 • Læg flad pakning
 • Alsidig bære
 • Slyngepakke stropper
 • Større kapacitet

All New Prvke Taske

Den nye Prvke Bag er en opdateret brik i Wandrd Prvke linje. Med opdaterede skulderpaneler og rygpanel. Ny polstring og former skaber mere alsidighed, åndbarhed og komfort.

Andre funktioner i den helt nye PRVKE taske inkluderer:

 • Lynlås u-trækker
 • Laptop/tablet-sleeve med et laptop/sleeve-lukningssystem
 • Aftagelige kameraterninger
 • Clamshell åbning
 • Magnetiske bærehåndtag
 • Taget kan udvides
 • Fleeceforet teknisk lomme

Wandrd kan købes hos

Når du skal købe Wandrd rygsæk til dit kamera grej som skal med på skiferien, så kan Wandrd købes hos rigtig mange forhandlere rundt i hele verden. Se “alle” skibutikker, her.
Wandrd

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort