WearColour

Hvem er WearColour?

WearColour er et brand der laver skitøj og alt der til. Deres produkter er high performance med en pris hvor alle kan have råd til det. Deres skitøj er i super lækkert design hvor man nemt kan bruge deres tøj som hver dags tøj uden at ligne en skibums.

De tænker på alle os der elsker outdoor og gerne vil ud på pisten i noget funktionelt skitøj i høj kvalitet til gode priser, i moderigtige farver.

Produkter fra Wearcolour

Alt i skitøj, hoodies, t-shirts, huer, skijakker, skibukser mm.

Wearcolour kan købes hos

Når du skal ud og købe skitøj fra WearColour til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Wearcolours
FAQ – Spørgsmål om WearColour

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er WearColour kendt for?

Det er deres farver, som taler meget til ungdommen eller dig som gerne vil have lidt farver på dit skitøj. De laver skijakker og skibukser til både børn, dame og herre.

Hvor holder WearColour til?

Det er et Svensk brand, som startede tilbage i 2010 i Göteborg. Med fokus på at lave skitøj, street og surf tøj – hvor kendetegnet er farver.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra wearcolour