Wedze Decathlon

Hvem er Wedze?

Wedze Decathlon er et brand af Decathlon, Decathlon er et stort firma som laver sportstøj til mange forskellige sportsgrene. De har mere end 207 butikker, for delt på 56 lande i 5 kontinenter og har mere end 100.000 ansatte. Det er en familieejet koncern som startede tilbage i 1976 med det formål at lave sportsprodukter som alle skulle kunne købe, med fokus på at lave højest kvalitet til den skarpeste pris.

Decathlon har super virkelig super skarpe priser på alt deres tøj og udstyr til forskellige sportsgrene. For dem er det vigtigt at gøre det muligt for alle at kunne dyrke den sport de har lyst til uden at gå på kompromis med kvaliteten af ens sportsudstyr.

De sælger også andre større brands som Head, Atomic, Rossignol osv. Men deres eget brand Wedze er der hvor deres priser er super skarpe. Så leder du efter skiudstyr på budget, så vil jeg anbefaler man kigger mod Wedze produkter på Decathlon. Du skal bestille det fra deres Tyske website. De har mere end 27000 anmeldelser på Trustpilot.

Produkter fra Wedze Decathlon

De laver alt inden for skijakker, skibukser, baselayers, skisokker, skihjelme, skistøvler, ski, skistave, tasker til dine ski, det samme inden for snowboard – der laver de også alt i udstyr under brandet Wed’Ze.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Wedze kan købes hos

Når du skal ud og købe skiudstyr fra Wedze, det skal købes i deres egne butikker, deres produkter bliver ikke solgt i Danmark på nuværende tidspunkt, men kan købes på deres tyske webshop. Se “alle” skibutikker, her.

decathlon wedze

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort