Whiskipoles logo

Hvem er Whiski poles?

WhiSki Poles, startede som et Kickstarter projekt i 2017 som skulle bruge 40.000 dollars, de gik hen og fik 57.000 dollars. De holder til i Chicago i USA, de havde en passion for både skiløb men også det at drikke fra deres lommelærke, de vil du skabe et bedre produkt – det blev så WhiSki.

Så i stedet for du har din lommelærke med, så kan du fylde hele din skistav op fra WhiSki med det som du ellers havde puttet i din lommelærke. Der medfølger en tragt så den er nem af fylde op, den er lavet af noget silikone materiale, så den kan klemmes sammen så den ikke fylder ret meget.

Produkter fra Whiski poles

Et produkt som gør at du kan sætte shots glas på dine ski, også drikke flere personer fra samme ski. Skistave med mulighed for at drikke fra ens skistave fra WHISKI.

Whiski poles kan købes hos

Når du skal ud og købe skistave fra WhiSki, så kan du købe dem hos forhandlerne nævnt nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.
Whiskipoles logo
FAQ – Spørgsmål om Whiski Poles

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad vejer Whiski Poles skistave?

De vejer ikke mere end normale skistave inden du hælder noget væske i dem.

Hvad er alternativet til Whiski Poles?

Det er selvfølgelig at have en lommelærke, i lomme i stedet for.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort