Vælg en side
Whitedot ny

Hvem er Whitedot?

Whitedot blev lavet med formålet om at lave noget der forkuserede på freeride ski. De er innovative og bruger mange kroner på at udvikle de bedste ski til freeride skiløb.

Tilbage i 2016 vandt Eva Walkner en første plads ved Freeride World Tour på netop et par Whitedot ski.

”Ski safety and ski responsibly. Make the most of, and appreciate, the awe-inspiring mountain terrain. Take your Whitedot skis and find your freedom”

Du finder ikke deres produkter her i Danmark, men de har worldwide gratis fragt hvis man køber et par af deres ski på deres hjemmeside.

De laver huer, som kan få dig til at ligne den vilde svensker på afterski stedet, nogen siger der er damer i det, jeg må sige jeg ved det ikke helt, Hah.

Produkter fra Whitedot

Freeride ski, t-shirts, sweatshirt og bernie.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Whitedot kan købes hos

Når du skal ud og købe skiudstyr fra Whitedot til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Whitedot ny
One Open Sky
Blacksnow
Surfline

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort