Whitespace Snowboard

Historien – Whitespace

Shaun White, en firedobbelt olympisk snowboarder, skabte WHITESPACE tidligere i år 2021-2022. Virksomheden udvikler snowboardprodukter til kulturen.

Den 3-dobbelte olympiske guldmedaljevinder, der vandt flest X Games-guldmedaljer i historien, har indgået et samarbejde med Backcountry (udendørs specialforhandler) for at lancere Whitespace, hans nye aktive livsstilsmærke.

Om Whitespace

Whitespace startede i en lille garage med det mål at udvikle snowboard-inspireret beklædning og udstyr til outdoor og mest omkring snowboard miljøet.

Shaun White er temmelig involveret i produktudvikling. Han arbejder side om side på deres kontor for at skabe sine produkter ved at tale med kunder gennem undersøgelser, fokusgruppemøder mv.

Partnerskabet med Background vil løfte begge deres ekspertise. Backcountry har bygget grænsen for udendørs stil og liv i backcountry i 25 år. De nåede et nyt niveau af ekspertise, da de samarbejdede med Shaun White.

Fra strategiske partnerskaber, et stærkt team, talent af høj kvalitet og banebrydende innovation er Whitespace en styrke at regne med.

Virksomheden; selvom den er ung, tager den de store navne i branchen. Shaun White har allerede en evne til at forme produkter; tydeligt fra hans olympiske karriere, lad os ikke glemme den mangfoldige gruppe af Backcountry-atleter, der omgiver ham.

Whitespaces produkter og brand repræsenterer Shauns hvide stil i produktskabelse til udendørsaktiviteter, herunder snowboarding, skate, skiløb og trailløb. WHITESPACE handler om frihed og autenticitet gennem enestående udstyr til at forbedre dit liv på eller uden for bjerget.

Produkter fra Whitespace

Whitespace tilbyder et komplet sortiment af overtøj, snowboards og streetwear.

Freestyle Shaun White Snowboard

Freestyle Shaun White Pro er udviklet med indsigt fra Shaun White. Boardet er bygget til at holde en kant og gå så hurtigt som muligt, så du kan dominere på bjerget.

Freestyle Shaun White Snowboard har en stabil all-around form, en bred svalehale til at svinge dine sving og en kraftfuld stil i parken.

Dog vil alle forudbestillinger blive afsendt i december i år. (UDSOLGT)

Freestyle Shaun White Snowboard har følgende funktioner:

  • Camber flex-mønster for at give dig den pop og uovertruffen kraft gennem half-pipe-stilen
  • Flax-infunderede indsatsstøtteplader, som er et træ- og bambuslaminat for forbedret holdbarhed, greb og reaktionsevne
  • Grafit-infunderet sintret base for at hjælpe med at holde dine kanter skarpe, længere
  • Letvægts SPF-kerne maksimerer energioverførslen mellem dig og sneen, hvilket tillader mere effektivitet, som nemt kan omsættes til freeriding
  • Board flex-7/10

Whitespace kan købes hos

Whitespace kan kun købes på deres egen hjemmeside som det ser ud lige nu. Se “alle” skibutikker, her.

Whitespace Snowboard

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort