Winterstick

Historien – Winterstick

I slutningen af 1960’erne mødte Winterstick-skaberen Dimitrije Milovich, Wayne Stoveken, en New Jersey-surfboard shaper, og de to samarbejdede om at lave boards. Milovich blev vist flere byggemåder af Stoveken, som Milovich troede var den første snowboarder, der var begyndt at lave snow-surfboarddesign. Milovich begyndte at fremstille sine snowboards efter at være blevet inspireret af Stovekens planer og den nu berømte surfing video Five Summer Stories.

Milovich forlod college i 1972 for at arbejde på fuld tid i Wasatch-bjergområdet, hvor han udviklede nye ideer. Han opfandt Swallow tail, det første moderne snowboard, senere samme år. Milovich begyndte at fremstille snowboards i sin garage til venner og andre, der havde læst om dem i Newsweek og Playboy publikationer i 1974. Milovich etablerede Winterstick i 1976 på grund af den opmærksomhed, som disse artikler gav.

Roundtail- og Swallowtail-boardsene blev produceret i to forskellige modeller af virksomheden. Boardene vakte lidt interesse fra detailhandlere, da de blev vist på SIA- og NSGA-messer. Selvom snowboarding er en populær vintersport aktivitet, er den steget støt. Burton, Sims og Barfoot udvidede sig alle efterhånden som Winterstick voksede.

Om Winterstick

I virksomhedens unikke værksted på Sugarloaf Mountain i den store delstat Maine fremstiller Winterstick snowboards i top klasse.

Winterstick fortsætter med at ære Dimitrijes innovative ånd ved at bygge unikke snowboards af høj kvalitet til ryttere over hele verden og ejes nu af den dobbelte olympiske guldmedaljevinder og lead shaper Seth Wescott.

Winterstick snowboards tilbyder dig en større grad af kreativt engagement med tyngdekraften og naturen end nogensinde før, takket være det skræddersyede design af progressive former ved hjælp af de fineste tilgængelige materialer.

Produkter fra Winterstick

Winterstick tilbyder snowboards, splitboards, t-shirts, hovedbeklædning, boardshorts, sweatere og hættetrøjer og tilbehør.

Nogle Winterstick-produkter inkluderer:

Roundtail 21/22 Snowboard

Den originale Roundtail fra 1970’erne blev redesignet af shaperen Seth Wescott og designteamet. De var motiverede til at bruge de mest aktuelle materialer til at skabe et af deres ikoniske pudder boards. Dette board er designet til pudderelskere, der leder efter en optimal oplevelse i dyb sne, mens de stadig klarer sig godt i sjap og på pisterne, med en større end gennemsnittet næse, setback stance og tilspidset rund hale.

Andre unikke funktioner ved Roundtail 21/22 snowboard inkluderer:

  • Durasurf 4001 sintret base
  • Triaksiale strukturelle glasfiberlag

Street Liner handske

For dine hænder, det første lag. God stræk for en perfekt pasform, berøringsfølsom silikone håndflade, blød fleece liner. Placer Street Liner inde i din handske eller vante for endnu mere beskyttelse. Street Liners åndbare stof gør det nemt for dig at forblive komfortabel, uanset hvordan du bærer dem.

Andre funktioner i Street Liner Glove inkluderer:

  • 90% polyester
  • 10% elastan
  • Touchskærm kompatibel
  • Vævet logo ved manchet

Tjek venligst virksomhedens hjemmeside for at lære mere om Street Liner Glove og andre produkter fra Winterstick.

Winterstick kan købes hos

Winterstick har forhandlere på USA’s vest og øst kyst. Samt en enkelt i Canada. Så kan man også blot købe deres produkter på deres webshop. Se “alle” skibutikker, her.

Winterstick

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort