Wired Snowboards

Historien – Wired Snowboards

Wired Snowboards startede med det formål at skabe bedre snowboards. Deres boards blev ikke kun lavet på bestilling, men blev også lavet på deres fabrik i Vancouver; for at sikre kontrol over kreativitet og kvalitet gik ind i fremstillingen af ​​dem. Dette lader Wired producere prototyper hurtigt og tilbyder en hurtigere ekspedition på tilpassede ordrer og nye begrænsede serier, de opretter.

Om Wired Snowboards

Nu hvor Wireds forretning er oppe at køre, fortsætter de med at innovere og eksperimentere; skubber altid på den næste store idé. Virksomheden er drevet af en passion for snowboarding, som startede denne virksomhed i første omgang. At se folk slå sig rundt på pisterne på boards, de har skabt, giver Wired enorm tilfredshed.

Wireds team består af erfarne fagfolk, som har en stor forståelse for, hvad ryttere har brug for og ønsker på et snowboard. Uanset hvilken udfordring eller terræn, de er dedikerede til at hjælpe deres riders med at nyde sporten fuldt ud. Hvis du leder efter et skræddersyet snowboard i topkvalitet, er Wired virksomheden for dig.

Produkter fra Wired Snowboards

Wired fremstiller ikke kun snowboards, men sælger også bindinger og tilbehør. Dette giver kunderne mulighed for at få alt, hvad de har brug for fra én forretning, hvilket sikrer, at deres udstyr er kompatibelt og yder optimalt. Wired tilbyder også en bred vifte af tilpasningsmuligheder, så ryttere kan få et board, der passer perfekt til deres behov.

Wired Devun Walsh Snowboard

I år er Wired stolte af at arbejde sammen med Devun Walsh. Walsh er en legende inden for snowboardsporten, og hans stil, hårde arbejde og drive har formet sporten i årtier. Hans erfaring og ekspertise er uvurderlig, og Wired er begejstret for at have ham med ombord. Devun Walsh Snowboard-serien fra Wired er en topkvalitetslinje af boards, der er designet til alle typer snowboardere og terræn. Uanset om du er nybegynder eller professionel, er der et board i serien, der er perfekt ti l dig.

Nogle funktioner på dette board inkluderer:

 • Top plade i mat finish
 • Rustfrit stål indsatser
 • Entropy Resins
 • Canadisk Aspen træ kerne
 • Carbon Beams
 • Rockwell 48 kanter

Wired Recon Snowboard

Wired Recon Snowboard er det perfekte valg for riders, der ønsker et alsidigt board, der kan håndtere enhver form for terræn. Med et medium flex og en retningsbestemt twin shape er dette board designet til all-mountain stilen. Den længere næse er fantastisk til pudderdage, og multi-camber-konstruktionen giver fremragende stabilitet og kanthold.

Nogle funktioner på dette bræt inkluderer:

 • Sintret IS 7500 base
 • Poppel træ kerne
 • Biaksial glasfiber
 • Blank PBT Top
 • Urethan sidevæg
sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Wired Snowboards kan købes hos

Wired Snowboards som holder til i Vancouver, Canada. Har 21 forhandlere hvor de 19 af dem er i Canada. Ellers kan deres boards købes online på deres egen webshop eller hos et par forskellige andre webshops. Se “alle” skibutikker, her.

Wired Snowboards

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort