X-bionic logo

Hvem er X-bionic?

X-Bionic er et brand som startede i Schweiz og produkterne bliver lavet i Italien. X-Bionic er kendt for deres sindsygt lækre tekstiler som bliver brugt i alt deres sportstøj. De har fokus på en lang række sports som – Skisport, cykling, løb, fitness og træning, motorsport og trekking, fælles for dem alle er at de holder sig til det de er gode til og det er at producere i letvægts materialer, og det som sidder tæt til kroppen, som fx skiundertøj.

Det som X-Bionic sælger mest af, er deres sokker som er utrolig lækre. Der er arbejdet med detaljerne og om du skal stå på ski, løbe, cykle eller bare arbejde i dem, så er de bare super behagelige og komforten er perfekt. De har faktisk lavet et collab med Puma, hvor de har udarbejde noget løbe tøj i samarbejde med hinanden.

Deres produkter bliver solgt rundt i hele Europa, ja rundt regnet så har de 2800 forhandlere rundt i verden, hvor de 2600 er at finde i Europa. Det er et highend brand og et par sokker fra dem koster fra 150 kr. og opefter pr par.

Produkter fra X-Bionic

Skiundertøj, Midlayers, Skisokker, Snowboardsokker, Skihue, Halsedisse, Pandebånd.

X-Bionic kan købes hos

Når du skal ud og købe X-Bionic skiudstyr til skiferien, så kan du købe det hos forhandlere nævnt nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

Snowinn logo
Snowinn logo
X-bionic logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort