XTM logo

Hvem er XTM?

XTM er et Australsk brand som har fokus på outdoor og skibranchen. De startede tilbage i 1999 med en mission om at ”do good, be free, have fun”.

XTM laver alt inden for tøj i højeste kvalitet til en pris hvor alle kan være med. De sælger lidt udenlandsk men det meste bliver solgt online og fra butikker rundt i Australien. XTM Performance bestræber sig på at være bæredygtige og være etisk ansvarlige for deres produkter og hvordan de bliver produceret.

Deres produkter henvender sig til børn, damer og mænd.

Produkter fra Xtm

Skijakker, Skibukser, Skihandsker, Midlayers, Skiunderstøj, Fleecetrøjer, Skisokker, Huer, Halsedisser, Støvler, Ski Goggles og Heatpacks.

Xtm kan købes hos

Når du skal ud og købe XTM skiudstyr til skiferien, så kan det købes hos forhandlere nævnt nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

XTM logo
FAQ – Spørgsmål om XTM Performance

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvem henvender XTM Performance sig til?

De laver produkter som bruges til skisport, touring, hiking, fiskeri og lifestyle. Det er særligt deres skiundertøj og skistrømper som sælges meget af her i Europa.

Hvad er XTM Performance kendt for?

Det er et Australsk mærke som er kendt for deres ”Cross the Mountain” motto. De har siden 2006, været officiel leverandør til de olympiske lege. De er et af de største Australske brands som laver skitøj.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort