yakima logo

Hvem er Yakima?

Yakima er et Amerikansk brand som har rødder tilbage til 1979, hvor Steve Cole og Don Banducci var vilde med at kajak og cykling, men manglede en måde hvor på de kunne fragte deres udstyr med bil, på en mere aerodynamisk måde.

Deres mission er simpel, de vil gøre det nemt at komme ud i naturen og pakke sit grej til gode oplevelser. De har blandt andet deres FatCat EVO-modeller til ski og snowboard, som er universale mount til at sætte på taget af bilen, så har du ikke mere end 4 snowboards eller 6 par ski, så kan du altså godt bruge FatCat EVO 6 modellen, som ligger til en pris fra 2000 kr.

Produkter fra Yakima

Ski og snowboard holder/tagbokse til bilen. Samt andre holdere til bilen, til fx cykler, sup boards, surfboards mm.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Yakima kan købes hos

Når du skal ud og købe holder til bilen til at holde ski og snowboard, så kan du købe Yakima skiholder hos butikkerne nævnt nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

yakima logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort