Aerosize

Historien – Yunika Snowboards

Hos Yunika er de riders, der bekymrer sig om miljøet. De skaber boards og tøj, der respekterer miljøet og mennesket. Deres mission er at levere øko-overlegne produkter, der står for en kombination af øko-venlighed med overlegen funktionalitet, overlegent design og overlegen holdbarhed med minimal miljøpåvirkning. Hvert produkt er unikt og indeholder en ånd, der fremmer bæredygtig livsstil for at inspirere andre til at stå op for Moder Natur. At hjælpe dem med at realisere deres mission, hjælper faktisk med at forme en bedre fremtid for alle.

Om Yunika Snowboards

Yunika startede for et par år siden, da en gruppe snowboardere indså, at snowboardene blev produceret på en ekstremt forurenende måde. De besluttede at forske i materialer og produktionsprocessen for at forsøge at forbedre holdbarheden ved at bruge alternative, bæredygtige, genanvendelige eller genbrugsmaterialer med en byggemetode, der er mindre forurenende.

Virksomheden drives af passionerede snowboardere, der lever og ånder for boarding. Deres personlige forbindelse til sporten er det, der driver dem til at designe kvalitetsprodukter, der opfylder andre rytteres behov. De stræber konstant efter at forbedre deres produkter, så de forbliver de bedste på markedet sæson efter sæson.

Produkter fra Yunika Snowboards

Yunika Snowboards sælger snowboards, tøj og tilbehør. Du kan købe alt, hvad du skal bruge for at køre på pisterne.

Leaf Snowboardet

Yunika Leaf snowboardet er et alsidigt all-mountain board, der er perfekt til riders på alle niveauer. Den har en klassisk form med et tilspidset svalehale-design, der giver enestående manøvredygtighed og flyder i pudder. Den stenslebne sintrede base giver overlegen hastighed og glid, mens de keramiske skivekanter sikrer præcision og nøjagtighed i alle sving. Leaf fås i en række størrelser for at rumme ryttere i alle højder og vægte. Uanset om du river pudderet i stykker eller skærer pisterne op, vil Yunika Leaf snowboardet give dig dit livs tur.

Funktionerne inkluderer:

  • Eco-Superior Epoxy
  • Powerfibre
  • Genanvendte Materialer
  • Nanopopster Stringers

The Chief

Yunika Chief snowboardet er et pudder twin board designet til snowboardere, der ønsker at udforske i backcountry og sende et par tricks. Med højteknologiske materialer og moderne tænkende konstruktion giver det den bedste ydeevne i ethvert terræn. Den mellemstive+ flex sikrer, at dette board er klar til nogle handlinger, selv i switch!

Nogle funktioner inkluderer:

  • Bambus Sidevægge
  • Fabriksvokset
  • Træfiner Topark
  • Bæredygtig Trækerne
  • Twin shape

Yunika Snowboards kan købes hos

De sælger hovedsageligt deres produkter via deres egen webshop, ellers har de et par forhandlere i Canada. Se “alle” skibutikker, her.

Aerosize

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort