Vælg en side

Skiferie til Borovets

Borovets er et udemærket område til at blive en bedre skiløber, du må dog ikke sammenligne med Val Thorens eller Wagrain. Priserne er til at betale og man kan prøve man ting uden for pisterne også, hvis man har børn med.

Borovets er det andet største skiområde i Bulgarien, det ligger omkring 2 timers kørsel fra Sofia. Det højeste punkt hedder Mossala og ligger i 2925 højde meter. Der er 24 pister der strækker sig over næsten 60 km. Der er blevet investeret godt i området de sidste par år, og derfor vil er snesikkerheden også god, da der er massere af snekanoner. 

Området har worldcup skiløb, der 5 sorte pister, 11 røde, 7 blå og 2 grønne. Skiområdet ligger i 1300-2550 højde meter. Der er 20 lift, 15+ km langrendsspor.

I Bulgarien bliver der drukket en masse sprut, tænker vi danskere i hvert fald, det gør der selvfølgelig også i Borrovets. Der er flere restauranter der byder på god mad og gode vine.

Skal man opleve lidt uden for pisten så er der også gode muligheder for lidt andet end at stå på ski og drikke øl, du kan opleve blandt andet bowling, kælketur, skøjtebane og paraglidning. Byen er livlig.

Der er flere andre gode skisportssteder i Bulgarien blandt andet Bansko og Pamporovo. Du kan læse mere om Bulgarien som skiferie destination her.

Antal pister i Borovets

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Borovets 1
Borovets 3
Borovets 4
Borovets

Priserne i Borovets

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 320 LEVA for en voksen. Som er 1220 DKK

Man kan bestille liftkort hos borovets-bg.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 103 EURO.

Leje af snowboard i 6 dage fra 103 EURO.

Der kan være penge af spare ved at bestille inden du ankommer. Du kan kan leje udstyr her hos Skiset.dk

food

En god Restaurant

Midt i byen kan du få super god mad, der er både The Green King og Bobby’s Bar, derudover er der også mange andre gode spise steder, i byerne der omkring og oppe på bjerget.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Borovets, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Booking.com logo
balkan holidays logo
Skibulgarien..
589a4bbe5aa6293a4aac48c6
snowtrex normall
Video fra Borovets
Skiområder i Bulgarien
bulgarien

SKIFERIE I BULGARIEN

Find alle skisportsstederne i Bulgarien her og læs mere om skiferie i Bulgarien.