FAQ

Her under er der besvaret på de spørgsmål vi får mest. 

Priserne på www.skier.dk stemmer ikke altid overens?

Vi kan ikke sørge for at alle vores priser er optimeret og passer på de butikker vi samarbejder med. Vi har ikke en kalkulator der henter priserne fra vores samarbejdes hjemmesider. Vi prøver at holde os opdateret på priserne og vi gerne sørge for at vores priser er opdateret på produkter eller destinationer. Derfor vil vi også gerne i kontakter os hvis i finder noget som er helt ved siden af.

Leje af bil i udlandet, hvordan fungere det?

Det er meget forskelligt alt hvilket land man drager til på skiferien. I fx. Frankrig skal man fx være over 25 år for at leje uden at skulle betale ekstra for at leje en bil til skiferien. 

Derfor er det vigtigt at du selv undersøger hvad det koster at leje en bil, på den ski destination du skal hen.

Bagage til skiferien på ski?

Her er det vigtigt du tænker over, at det koster en del ekstra at have ski eller snowboard med flyet. Kufferten skal have en god størrelse så der er plads til det hele. Sørg for at din kuffert passer inden for målene for det flyselskab du vælger at benytte.

Står vi for reklamtion af et købt produkt ved vores samarbejdspartnere?

Via Skier.dk bliver du blot sendt videre til en anden virksomhed. Vi formidler viden og nævner selskaber vi arbejder sammen med, da de har produkterne på lager. Derfor er det fra den virksomhed hvor du får din kvittering fra, du skal kontakte hvis der er nogen problemer med den vare du har købt.

Opdatere i ski destinationer?

Vi prøver at optimere www.skier.dk, efter bedst mulig vis. Derfor tager vi rigtigt gerne i mod informationer om ski destinationer, så vi kan sørge for at der bliver formidlet den bedst mulige information for alle der skal drage mod den givende ski destination. 

Vi holder selv skapt øje omkring nyhederne om nye pister, lifter eller hoteller i ski områderne.