Vælg en side

Skiferie til Les arcs

Les Arcs som er en del af Paradisski danner rammerne for 420 kilometers pister. Området er super lækkert og har noget for alle om man er ny i gamet eller en erfaren gut det sørger de stejle stykker.

Les Arcs er 3 byer, der ligger i 3 forskellige højde meter, først har man Les Arcs 1600, Les Arcs 1800 og Les Arcs 2000. Det er dyreste at bo i 2000 og billigst at bo i 1600, er man ung og gerne vil nyde øl efter pisterne lukker så skal du booke dig ind i Les Arcs 1800. Her vil være en del skibumser også.

Les Arcs byen starter fra 1600 meter og går op til 2000 meter, skiområdet går fra 1000-3225 meters højde. Der er +240 pister, hvor de fleste er blå og røde. Der er 120+ lifter til at tage dig rundt i området.

Mellem Les Arcs og La Plagne skal i med den store lift der ligger mellem de 2 bjerge, sørg nu for at i er der i god tid når man skal hjem af, det er så træls hvis man ikke kommer med den og skal til at betale for en taxi for at komme hjem.

Frankrig har mange lækre skisportssteder blandt andet – Champagny en Vanoise, Les Menuires, Meribel, Les Sybelles, Saint Jean D’Arves og mange andre.

Antal pister i Les Arcs

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

LesArcs4 optimized
LesArcs5 optimized
LesArcs2 optimized
LesArcs3 optimized

Priserne i Les Arcs

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 2350 DKK for en voksen.

Liftkortet gælder til hele “Paradiski”

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos lesarcs-peiseyvallandry.ski.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 750 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 750 DKK.

Du kan kan leje udstyr i byen og så kan i se priserne her, der kan være penge at spare ved at bestille i god tid og online på skiset.dk.

food

En god Restaurant

I Les Arcs er der massere af finde spise muligheder, der er blandt andet. Le Cabanon, La Tortue, La Terrasse, Cafe de la Tour, Cafe de Paris og mange flere restauranter.

KØB AF SKIFERIEN

Går skituren til Les Arcs, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

northlander
Sunweb normal
slopetrotter skitour
snowtrex normall
UCPA Png
Booking.com logo
hotels.com logo
Video fra Les arcs
Skiområder i Frankrig
frankrig

SKIFERIE I FRANKRIG

Find alle skisportsstederne i Frankrig her og læs mere om skiferie i Frankrig.