Vælg en side

Skiferie til Obertauern

Obertauern et helt fantastisk skisportssted, som byder på 100 km pister og er snesikkert fra november til først i maj.

Obertauern byder på skiløb til hele familien, der er alt fra børneområder, blå brede nemme pister, røde pister i varieret sværhedsgrader og lidt sort. Derudover ligger byen i 1630 meters højde, hvilket er højt for en ski by i Østrig, det gør at når du er på toppen af Obertauern skiområdet så er du i 2313 meters højde hvor der også er rig mulighed for at prøve sige af med noget offpist.

Hver mandag og torsdag er aften ski med lys på løjperne ved ”Edelweissbahn” liften fra 19:00 – 22:00, pisten er godt nok kun 1,5 km men det er oplevelsen. Er man taget til Obertauern og vil give sig selv en oplevelse, så synes jeg helt sikkert det er noget man skal opleve.

Obertauern råder over 100 km pister, 31 lifter – 1 gondol, 19 stole lifte, 6 træk lifter, 5 magiske tæpper, omkring 30 km langrendsspor, den længste piste er ”Zehnerkar” som er 5 km lang. Der er en snowpark, men den snowpark har så også alt hvad en freestyle skier skal bruge, den byder på store og små kickers, 3 pipes, vægge man kan glide på, boxes i flere sværhedsgrader, og rails i massevis, alt i alt er der over 20 forskellige elementer i snowparken i Obertauern. Udover det er der ”SPOT Fun Track” som byder på et par boxes og nogle små bakker og andet sjov.

For de små tager Obertauern sig også godt af dem, der er området ”Kindertauernrunde”, hvor de små børn for en god oplevelse med det at komme på skiferie. På Turen er der en masse mindre udfordringer der gør det sjovt at stå på ski. Når de bliver lidt bedre tagger man turen ”My Track” som byder på alt fra boardercross tur, funpark og en høj farts pist.

Mange danske skirejseselskaber har også sørget for at Obertauern er en destination de kan tilbyde skiferier til hvert år, det er en snesikker destination. Der er massere af gode afterski steder, der er omkring 25 forskellige steder i området, og der kan altså godt komme god fart på, på afterskiing i Obertauern.

Andre gode aktivitets muligheder i Obertauern vil være deres kælkebane som er omkring 7 km lang som både børn og voksne vil have det sjovt på, banen vil være lyst op om aftenen. Der er mulighed for at komme en tur med en hestevogn i meget smukt naturområde. Der kan prøves paragliding, er man til højder og gerne vil give sig selv en oplevelse man ikke glemmer, så prøv det. Der er en stor svømmehal lidt uden for byen hvor mange tager til hvis vejret bliver dårligt, eller en aften for at få kroppen til at slappe af, der er vandrutsjebaner til børnene.

Antal pister i Obertauern

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Obertauern optimized
Obertauern10 optimized
Obertauern9 optimized
Obertauern8 optimized

Priserne i Obertauern

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster fra 1975 DKK for en voksen.

Man kan se priserne på liftkort hos obertauern.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dag fra 700 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dag fra 700 DKK.

Du kan kan leje udstyr i byen og så kan i se priserne her, der kan være penge at spare ved at bestille i god tid og online på obertauern.com.

food

En god Restaurant

Der er mange gode spisesteder, der er blandt andet. Ferdinando, Lazy Flamingo, Die Talstation, Grill800, Lürzer Alm, Treff 2000 og mange flere.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Obertauern, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.

hotels.com logo
Booking.com logo
Skirejser.dk sort
hojmark sort
Sunweb normal
Danski
snowtrex normall
unitasrejser
northlander
findskirejser
Video fra Obertauern
Skiområder i Østrig
østrig

SKIFERIE I ØSTRIG

Find alle skisportsstederne i Østrig her og læs mere om skiferie i Østrig.