Friendsinpowder

Hvem er Friendsinpowder.dk?

Friendsinpowder drives af Michael Beck som er tidligere skiinstruktør for ESF i Val Thorens. Michael har stået på ski i over 250 uger og er derfor en god kandidat til at give dig den bedste viden inden for skiudstyr. Michael er underviser på turer med bla. Roskilde skiklub, Mont-Blanc Adventure samt han holder foredrag og servicere folk indenfor skiudstyr.

Friendsinpowder laver blandt andet såler som kan bruges til alt inden for cykling, ski, løb, osv. Du kan få en gennemgang til 150, for derefter at købe et par såler til en pris mellem 300-1400 kr.

Med Michael kan du få en service der ligger i toppen han bruger lang tid på sine kunder for at sikre sig de får det rigtige med hjem det gælder alt inden for skistøvler, ski, såler og skibriller.

Som Michael selv siger, bruger han omkring en time på at sikre dig at du er så klar til skiferien som overhovedet muligt. Han sender for det meste ikke vare ud, han vil vejlede dig til at træffe det rigtige valg, så du bliver ekstra glad for dit produkt og dit køb. Du kan dog godt købe produkter som støvler varmer, skiundertøj og andre vare hvor det ikke kræver den store vejledning på hans webshop.

Friendsinpowder.dk sælger disse mærker

Ski brands eller skimærker, der er mange af dem. De største brands indenfor skisporten sælger alt grej til både ski og snowboard. Hvor nogle af de mindre firmaer er specialister på fronter som ski, snowboard, beskyttelse, tøj, udstyr, bindinger, wax eller noget helt andet.

Her er en liste over hvilke brands du kan købe hos Friendsinpowder.dk, trykker du på et af logo’erne kan du læse om mærket.

Blizzard logo sort
K2 logo sort
XTM logo
Rossignol logo
Therm-IC logo
bca logo
Dakine logo
Head logo sort
nordica logo
Buff logo
Völkl logo
Picture logo
Lokation

 

Adresse – Degnevænget 3

4330 Hvalsø

 

Kontakt

 

Telefon nr – 30 68 49 98

Email – [email protected]

 

Online

 

Friendsinpowder.dk

Facebook – Friendsinpowder.dk