Vælg en side

Skiferie til Alpe d’Huez

I selve byen Alpe d’Huez er der et sportscenter hvor det er muligt at spille badminton, tennis, fodbold og komme i træningscenter. Der er også en stor pool.

Afterski i Alpe d’Huez er genialt og der er lokaliseret en La Folie Douce oppe på bjerget ligesom i Val d’Isére og Val Thorens. Det er bare noget af det bedste afterski i min verden. Der bliver spillet musik og den er udendørs og der er helt fantastisk udsigt.

Alpe d’Huez er meget mere en blot et alpebjerg der bliver kørt op af til Tour de France. Der er mange danskere der hvert år tager til Alpe d’Huez for at tage på skiferie. Området er meget smukt og har alt hvad man søger til skiferien, både på pisten og uden for pisterne.

Byen ligger i 1860 meters højde og er snesikker nærmest hele sæsonen, udover det er der Sarennegletcheren hvor det muligt at stå på ski om sommeren også. I og med at det ligger så højt som det gør, er sneen ikke særlig tung, der er lange nedfarter.

Der er 230 piste kilometer, der er grønne, blå, røde og sorte pister samt meget offpist også. Der er noget for alle om man er nybegynder eller meget erfaren skiløber eller snowboarder. Derudover er der flere snowparker med kickers, rails og boxes. Der er funslopes for de mindre børn. For at komme rundt i hele herligheden er der 85 lifter der fungere super godt, så der ikke opstår liftkøer.

Der er flere gode afterski steder i byen også, derfor slutter dagen ikke når pisterne lukker. Flere gode diskoteker og barer lukker først sent på hen på natten.

Der er flere gode butikker i byen hvor der kan handles lækre kvalitets varer, flere delikatessebutikker, slagter og bager mm. Selvfølgelig er der også skibutikker hvor det er muligt at leje udstyr, få opfrisket ens udstyr eller køb nyt udstyr.

Frankrig har mange lækre skisportssteder blandt andet – Auron, Chamonix, Chamrousse, Isola 2000, La Clusaz  og mange andre.

Antal pister i Alpe d’huez

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

AlpedHuez2 optimized
AlpedHuez4 optimized
AlpedHuez optimized
AlpedHuez3 optimized

Priserne i Alpe d’huez

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 2050 DKK for en voksen.

Så kan man tage 1 af dagene til La Grave.

Man kan bestille liftkort hos skipass.alpedhuez.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 800 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 800 DKK.

Du kan kan leje udstyr i byen og der kan være penge at spare ved at bestille i god tid og online. Du kan bestille hos Skiset.dk

food

En god Restaurant

I Alpe d’Huez er der massere af finde spise muligheder, der er blandt andet. Der er ex. Restaurant Edelweiss, Le-Passe-Montagne, Smithy’s Tavern Bar and Restaurant og mange mange flere.

KØB AF SKIFERIEN

Går skituren til Alpe d’Huez, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

snowtrex normal
Sunweb normal
hotels.com logo
Booking.com logo
northlander
Danski
Langley
dtf logo
campaya
summit
Pistekort Alpe d’huez
Alpe Huez Grand Domaine Pistekort JPG
Video fra Alpe d’huez
Skiområder i Frankrig
frankrig

SKIFERIE I FRANKRIG

Find alle skisportsstederne i Frankrig her og læs mere om skiferie i Frankrig.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Alpe d’Huez
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam