Vælg en side

Skiferie til Megéve

Megéve er et som lækkert område som er utroligt smukt at bevæge sig rundt i. Der er gode brede pister, faktisk er der over 160 pister, fordelt på over 300 piste kilometer. Området er dog mest for franskmænd, men du kan nemt snakke med dem i området.

Byen ligger i 1113 meters højde og skiområdet ligger i 850-2350 meters højde. Der er noget for alle om man står på grøn, blå, rød eller sort. Så kan man være med her. Der er omkring de 90 lifter til at trække dig rundt i området.

Megéve er en del af Mont Blanc piste kortet, hvilket gør du får adgang til Chamonix, Les Contamines og Coumayeur. Det gør at du ligepludseligt har 700 kilometer pister at glide rundt på.

Der er flere gode spisesteder i skibyen og oppe på pisten. Der er flere steder du kan sidde efter en god dag på pisten og drikke en kop kakao eller drikke nogle pils. Der er også flere skibutikker hvor det er muligt at leje eller købe nyt udstyr.

Frankrig har mange lækre skisportssteder blandt andet – La Grave, La Joue de Loup, La Rosiére, Les Contamines, Les Deux Alpes, Les Sept Laux og mange andre.

Antal pister i Megéve

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Megeve1 optimized
Megeve2 optimized
Megeve4 optimized
Megeve optimized

Priserne i Megéve

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 1490 DKK for en voksen.

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos megeve.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 700  DKK.

Du kan kan leje udstyr i byen og så kan i se priserne her, der kan være penge at spare ved at bestille i god tid og online på skiset.dk.

food

En god Restaurant

I Megéve er der massere af finde spise muligheder, der er blandt andet. Le Vieux, Spaggiari Cafe Pizzaria, Flocons, Le Prieure og mange flere muligheder.

KØB AF SKIFERIEN

Går skituren til Megéve, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

snowtrex normall
589a4bbe5aa6293a4aac48c6
Booking
Video fra Megeve
Skiområder i Frankrig
frankrig

SKIFERIE I FRANKRIG

Find alle skisportsstederne i Frankrig her og læs mere om skiferie i Frankrig.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Megeve
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam