Skiferie i uge 6
Jesper S.
on oktober 22, 2022

Godt at vide om skiferie i uge 6

Uge 6 er det perfekte tidspunkt til at tage på skiferie i Europa. Priserne er lavere end i vinterferien som er uge 7 og for nogle er det uge 8. Så kan i hive børnene ud af skole i uge 6 eller endnu bedre i uge 5, så vil i opleve mindre liftkøer.

Frankrig perfekt til skiferie i uge 6

Frankrig er en af de mest populære skidestinationer i Europa, og det er der en god grund til. Pisterne er velpræparerede, og der er masser af lifte og restauranter. Frankrig er også hjemsted for nogle af de bedste afterskibarer og -natklubber i alperne, så du kan feste hele natten lang efter en dag på pisterne.

Frankrig er begyndt at blive stedet hvor universiteter og gymnasieture går til, grundet udvalgt af barer og natklubber hvor der flere steder er klubber der først lukker klokken 04:00. Vi anbefaler dog at man starter tidligt og stopper tidligt, så man kommer op og får de gode turer på pisten.

Områderne vi anbefaler er de store skiområder – Val Thorens, Les Menuires, Courchevel som alle er en del af de 3 dale. Tignes og Val d’Isere som er en del af Espace Killy. Les Sybelles som er områder for Le Corbier og La Toussuire, er klart den billigste mulighed. Her har Sunweb nogle enormt gode tilbud til.

Østrig skirejser i uge 6

Østrig er et andet godt valg til en skiferie. Landskabet er vanvittigt smukt, og skiløbet er i verdensklasse, afterski er noget af det bedste du finder. Østrig er også kendt for sin lækre mad, så sørg for at prøve nogle af de lokale specialiteter som schnitzel og strudel, mens du er her.

Østrig har et hav af gode skiområder, for at nævne et par stykker af dem – Zell am See, Saalbach, Ischgl, St. Anton, Obertauern, Sölden, Wagrain og vi kunne blive ved.

Schweiz skitur i uge 6

Schweiz er det perfekte sted at tage hen, hvis du ønsker at kombinere skiløb med luksus. De schweiziske alper er nogle af de smukkeste bjerge i verden, og hotellerne og feriestederne her afspejler dette.

Hvis du er på udkig efter en virkelig uforglemmelig skiferie, er Schweiz det rette sted at tage hen. Steder som er super lækre, St. Moritz, Verbier, Saas Fee, Arosa Lenzerheide og ja mange flere.

Skiferie i Italien i uge 6

Hvis du er på udkig efter en luksuriøs skioplevelse med pister i verdensklasse, så er Italien det rette sted for dig. Nogle af de mest populære feriesteder er Cervinia, Claviere, Sestrier, Sauze d’Oulx, Canazei, Courmayeur, Livigno og Madonna di Campiglio.

Selv om vejret kan være svingende på denne tid af året i Italien, er der ikke noget bedre sted at nyde nogle solrige dage end på pisterne, hvis du er heldig nok til at få nogle solrige dage, puddersne tænker jeg også de fleste kan holde til så længe man kan se noget.

Skiløb i Norge i uge 6

Norge er kendt for at være et af de mest maleriske steder at stå på ski. Med sine tårnhøje bjerge, uberørte dale og fantastiske fjorde er det ikke så underligt, at så mange mennesker strømmer hertil hvert år. Med skisportssteder som Hemsedal, Geilo og Trysil er der noget for enhver smag her. Sørg blot for at pakke dit varmeste tøj, da det kan blive ret koldt i Norge på denne tid af året.

Skirejser til Sverige uge 6

Sverige er måske ikke det første land, der falder dig ind, når du tænker på skiløb, men landet har faktisk nogle fantastiske pister, der er perfekte for både begyndere og eksperter. Og med skisportssteder som Åre, Sälen, Branäs, Idre Fjäl og Vemdalen, der tilbyder alt fra langrend til hundeslædekørsel, snescooterkørsel, er der noget for enhver smag her. Hvad er bedre end at hygge sig i en hytte efter en lang dag på pisterne.

Skiferie til Tjekkiet i uge 6

Tjekkiet: Tjekkiet er hjemsted for nogle af de bedste skisportssteder i Europa. Landet har en lang tradition for vintersport og tilbyder en række forskellige landskaber til skiløb, fra bjergene i nord til skovene i syd. Nogle af de mest populære skisportssteder i Tjekkiet er bl.a. Špindlerův Mlýn, Krkonoše og Černá hora. Tjekkiet er for dig som gerne vil spare på budgettet, men stadig gerne vil have et fint udvalg af pister. Restauranterne er langt billigere i Tjekkiet end i fx. Norge og Frankrig.

Skiferie til Bulgarien i uge 6

Bulgarien er en anden god mulighed for at stå på ski i højsæsonen. Landet har flere fine billige skisportssteder, som tilbyder et varieret terræn til alle niveauer af skiløbere. Bulgarien er også hjemsted for nogle af de billigste skisportssteder i Europa. Nogle af de mest populære skisportssteder i Bulgarien omfatter Bansko, Borovets og Pamporovo 

FAQ – Skiferie i uge 6
Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.
Er det godt at tage på skiferie i uge 6?

Uge 6 er et ideelt tidspunkt at tage på skiferie i Alperne eller Skandinavien. Priserne er lidt lavere end i top ugerne uge 7 og uge 8, men pisterne i top stand, vejret er typisk godt og der er fine chancer for puddersne. Frankrig, Østrig og Schweiz er alle gode valg til en skiferie.

Hvor er det bedst at tage på skiferie i uge 6?

Alle områderne vi har nævnt ovenfor, er gode områder at besøge i uge 6. Generelt er uge 6 en fantastisk uge, så alle skiområder du besøger har nogenlunde de bedste forhold på pisterne i den uge.

Hvad koster en skiferie i uge 6?

Det kommer helt an på hvilken destination man vælger, hvor mange man er, hvilken transport du skal bruge og hvordan man vil bo rent kvalitetsmæssigt. Men regn med et sted mellem 3.500 – 6.000 pr mand.

Jesper S.

Om Jesper

Ejer & founder af Skier.dk - Skier.dk startede grundet min store passion for skisporten. Min bedste oplevelse på snowboard må være i Tignes i 2019-2020 sæsonen, hvor der landede 70 cm sne på 2 dage. - Det vil glæde mig hvis du vil dele dine oplevelser på ski, under vores forum. Ses på pisten 🙂
Skiferie pakkeliste

træt af og glemme vigtige ting til skiferien?

Få den “ULTIMATIVE” og mest gennemførste pakkeliste.

Du kan altid afmelde dig igen.

Skiferie betyder skiudstyr
nov 04 2022

Skiferie betyder skiudstyr

Skiferie betyder skiudstyr Måske har du gået med overvejelserne længe. Skal man tage på...
Skiferie i uge 17
okt 22 2022

Skiferie i uge 17

Skiferie i uge 17, absolut sidste uge på ski i sæsonen Skal du have de sidste uge af...
Skiferie i uge 16
okt 22 2022

Skiferie i uge 16

Skiferie i uge 16 en fin afslutning på skisæsonen Der er intet bedre end at nyde en...
Skiferie i uge 15
okt 22 2022

Skiferie i uge 15

Skiferie i uge 15 Skisæsonen nærmer sig sin afslutning, men det betyder ikke, at det...
Skiferie i uge 14
okt 16 2022

Skiferie i uge 14

Skiferie i uge 14 Nu hvor vinteren endelig er ved at gå på hæld, ser mange mennesker...
Skiferie i uge 13
okt 16 2022

Skiferie i uge 13

Vores bud på en skiferie i uge 13 Der er noget helt specielt ved Avoriaz. Måske er det...
Skiferie i uge 12
okt 16 2022

Skiferie i uge 12

Skiferie i uge 12 Vi har taget et kig på destinationer som passer godt til en skiferie i...
Skiferie i uge 11
okt 15 2022

Skiferie i uge 11

Skiferie i uge 11, alt du skal vide Uge 11, så er vi ved at være i den side uge i marts,...
Skiferie i uge 10
okt 15 2022

Skiferie i uge 10

Den perfekte skiferie i uge 10 Er du i tvivl om du kan tage på skiferie i uge 10, så kan...
Skiferie i uge 9
okt 15 2022

Skiferie i uge 9

Skiferie i uge 9, alt du skal vide Hvis du er på udkig efter en skiferie, der ikke...
Skiferie i uge 5
okt 15 2022

Skiferie i uge 5

Uge 5 måske den perfekte uge til skiferien Ifølge nogle er uge 5 den perfekte uge til at...
Skiferie i uge 4
okt 15 2022

Skiferie i uge 4

Fordele ved at tage på skiferie i uge 4 En af de fantastiske ting ved skiløb er, at det...
Skiferie i uge 3
okt 15 2022

Skiferie i uge 3

De bedste skisportssteder til en uge 3 ferie i Europa Det er den tid på året igen. Tid...
Skiferie i uge 2
okt 15 2022

Skiferie i uge 2

Bedste skiområder til skitur i uge 2 Hvis du planlægger en skiferie, og du de bedste...
Skiferie i uge 1
okt 15 2022

Skiferie i uge 1

5 grunde til at tage på skiferie i uge 1 Skisæsonen er over os, og det betyder, at det...
okt 14 2022

Sådan vælger du den perfekte skijakke

Sådan vælger du den perfekte skijakke Vintersæsonen nærmer sig, og det er tid til at...
Skiferie i uge 52
aug 15 2022

Skiferie i uge 52

Skiferie i uge 52 / Nytår En skiferie er den perfekte måde at fejre nytåret på. Der er...
Skiferie i uge 51
aug 15 2022

Skiferie i uge 51 / Julen

Skiferie i uge 51 / Juleferien En skiferie er den perfekte måde at fejre julen på. Der...
Skiferie i uge 50
aug 15 2022

Skiferie i uge 50

Skiferie i uge 50 Så er det tid til skiferie, uge 50 er ugen hvor nærmest alle...
Skiferie i uge 49
aug 15 2022

Skiferie i uge 49

Skiferie i uge 49 Hvis du planlægger en skiferie i uge 49, vil du være en af de tidlige...