Vælg en side

Skiferie til Passo Tonale

Der er flere restauranter i byen hvor det er muligt at få en autentisk Italiensk mad oplevelse. Til fornuftige priser. Vil man selv lave mad, så er der også fine muligheder for at handle ind i byen.

Passo Tonale er en del af Ponte di Legno, området kalder de også Adamelloski. Der er 100 km pister for delt på 41 pister og med 28 lifter til at tage en rundt i området. Den længste piste er 11 km og der er 24 km langrendsspor.

 

Passo Tonale er en del af Ponte di Legno, området kalder de også Adamelloski. Der er 100 km pister for delt på 41 pister og med 28 lifter til at tage en rundt i området. Den længste piste er 11 km og der er 24 km langrendsspor.

Der er noget for alle i Passo Tonale, det er et familievenligt sted med en hyggelig by, som ligger i 1883 meters højde, pisterne ligger næsten så det er ski in – ski out. Om man er nybegynder eller erfaren skiløber, om man er til offpist eller pister, så kan man blive en bedre skiløber i Passo Tonale.

Området byder på skiløber i 3100 meters højde på gletscheren Presena. I og med der er gletscher og området ligger så højt, så gør det også at området åbner midt november og lukker omkring april.

I byen er det også muligt at komme i spa og wellness, der er skøjtebane, mulighed for at komme på en tur på snescooter. Det er muligt at komme på helikopter tur og se det smukke område, du kan også leje en tur med en hundeslæde.

Området er koblet sammen med: Ponte di Legno.

Italien byder på massere af gode skisportssteder blandt andet, San Martino di Castrozza, Sauze D’Oulx, Selva Gardena, Sestriere, Val Gardena, Valgrisenche, Valmalenco og en del andre steder.

Antal pister i Passo Tonale

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

PassodelTonale1 optimized
PassodelTonale optimized
PassodelTonale5 optimized
PassodelTonale3 optimized

Priserne i Passo Tonale

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 1700 for en voksen.

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos pontedilegnotonale.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 680 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 680 DKK.

Du kan kan leje udstyr i byen og så kan i se priserne her, der kan være penge at spare ved at bestille i god tid og online på skiset.dk.

food

En god Restaurant

Der er massere af fine restauranter, blandt andet. II Focolare, Nigritella, Pizzeria Bar Alpi, Da Ragnetto, La Baracca og mange flere.

KØB AF SKIFERIEN

Går skiferien til Passo Tonale, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.
Skirejser.dk sort
slopetrotter skitour
northlander
Sunweb normal
snowtrex normal
hotels.com logo
Booking.com logo
Danski
Fjällferie logo
skitour.dk normal
Skiferie.dk normal
Ciao.dk
snexpressen normal
Pistekort Passo Tonale
Pontedilegno Tonale Pistekort JPG 1 scaled
Video fra Passo Tonale
Skiområder i Italien
italien

SKIFERIE I ITALIEN

Find alle skisportsstederne i Italien her og læs mere om skiferie i Italien.