Vælg en side

Skiferie til Sestriere

Der er flere restauranter og barer til fornuftige priser i Sestriere. Mangler man et par handsker eller et par nye ski, så er der også massere af ski og tøjbutikker i byen.

Sestriere som er en del af Via Lattea liftkortet er kendt for at have noget for alle niveauer. Det er muligt at komme til Frankrig via pisterne. Der er en meget smuk natur i hele området og det er en tidligere OL-værtsby, tilbage i 2006 var de en af værtsbyerne for vinter OL.

Byen ligger i 2035 meters højde og den højeste skiløb bliver kør i 2823 meters højde. Der er meget brede pister hvilket gør det til et sted hvor man ikke behøver at køre super tæt og blive nervøs hvis man er ny på ski eller snowboard.

 Der er 249 pister i hele området og 70 lifter. Over 1000 km offpiste. Den længste piste er 9 km lang.

Via Milky Way (Via Lattea) liftkortet har man adgang til over 400 km pister, med omkring 90 lifter. Områderne man kan komme til er Sauze d’Oulx, Sestriere, Sansicario, Claviere Cesana, Pragelato, Oulx og som nævnt tidligere Montgenévre (dog kun 1 dag til Montgenévre). Der er flere funparker i området hvor der er større og mindre kickers, rails, boxes, half pipes og meget mere.

Er man til afterski så er det okay sted, det er dog ikke derfor du skal tage dertil, men der er Discoteva Tabata som er den mest kendte natklub i Sestriere. Det er her mange unge mennesker tager til.

Italien byder på massere af gode skisportssteder blandt andet, Passo Tonale, San Martino di Castrozza, Sauze D’Oulx, Selva GardenaVal Gardena, Valgrisenche, Valmalenco og en del andre steder.

Antal pister i sestriere

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Sestriere1 optimized
Sestriere optimized
Sestriere3 optimized
Sestriere2 optimized

Priserne i Sestriere

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 1500 for en voksen. Man har deri også en dag til Montgenevre.

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos vialattea.it.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 760 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 760 DKK.

Du kan kan leje udstyr i byen og så kan i se priserne her, der kan være penge at spare ved at bestille i god tid og online på skiset.dk.

food

En god Restaurant

Der er et +25 spisesteder i Sestriere. Der er blandt andet, Pinky Bar, La Baita, Last Tango, Colombiere, Trattoria La Rognosa og en del flere.

KØB AF SKIFERIEN

Går skiferien til Sestriere, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.
northlander
Booking.com logo
hotels.com logo
snowtrex normal
Thinggaard normal
Skirejser.dk sort
Sunweb normal
In italia
slopetrotter skitour
Video fra Sestriere
Skiområder i Italien
italien

SKIFERIE I ITALIEN

Find alle skisportsstederne i Italien her og læs mere om skiferie i Italien.