Vælg en side

Skiferie til Bad Hofgastein

Bad Hofgastein ligger mellem Bad Gastein og Dorfgastein.

Det er et område som er lidt en lillebror til Bad Gastein som alle snakker om, men Bad Hofgastein ligger ikke mere end 5-10 minutter fra Bad Gastein eller Dorfgastein.

Bad Hofgastein har meget af det som også Bad Gastein har, bare i et mindre omfang, der er gode restauranter, der er afterski, afterskien er noget bedre i Bad Gastein udover det er der spa hoteller og meget mere.

Bor man i Bad Hofgastein har man muligheden for at tage om i Schlossalm området og den vej over til Bad Gastein. Er man en erfaren skiløber som søger offpist og freeride muligheder, så skal man tage til Sportgastein med bussen, jeg anbefaler man kommer afsted tidligt om morgenen. Det tager i hvertfald 25 minutter inden du er der ude også skal du også op med lifterne.

Dorfgastein som ikke ligger så langt her fra er også et super bjerg hvor man kan stå på begge sider hvor den anden side går ned til Grossarl.

Gastein er 6 skiområder der er  ikke ligger ret langt fra hinanden, de 6 områder er Sportgastein, Graukogel, Bad Gastein, Bad Hofgastein, Schlossalm og Dorfgastein.

Hele området ski Amadé giver adgang til hele 760 km pister eller 356 pister., der er 275 km blå, 390 km rød, 95 km rød, 270 lifter, der er 90 stolelifter, 47 kabinelifter, 81 t-lifter og 52 tallerkenlifter, fordelt 25 skiområdet i 5 ski regioner i Østrig. Ski Amadé er det største skiområde i hele Østrig. Der er alt fra begynder pister til offpist. Der er gratis skibusser mellem alle områderne, så man nemt kan komme rundt til de 25 skiområder.

Antal pister i Bad Hofgastein

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

BadHofgastein optimized
BadHofgastein3 optimized
BadHofgastein2 optimized
BadHofgastein1 optimized

Priserne i Bad Hofgastein

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 2130 DKK for en voksen.

Det er liftkortet “Ski Amadé”

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos skigastein.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Der kan være penge at spare ved at bestille i god tid og online. Du kan leje skiudstyr her, skiset.dk.

food

Restauranter

Der er en masse gode spisesteder, der er blandt andet Goldbergstüberl, Pane e Vino, Varoli, Kraut & Ruben og mange flere.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Bad Hofgastein, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.

snowtrex normall
alpentravel logo
dtf logo
Fjällferie logo
Sunweb normal
Booking.com logo
hotels.com logo
Video fra Bad Hofgastein
Skiområder i Østrig
østrig

SKIFERIE I ØSTRIG

Find alle skisportsstederne i Østrig her og læs mere om skiferie i Østrig.