Vælg en side

Skiferie til Fageralm

Fageralm er et mindre skisportssted som ligger mellem Radstadt og Reiteralm.

Det er et smukt område hvor der er plads til hele familien, dog er området mest egnet til nye på ski.

Fageralm er en del af Schladming-Dachstein, det er et område hvor der er brede pister hvor der er plads til alle. Det er et smukt naturområde, hvor der er massere af snekanoner til at sikre en lang sæson. Fageralm ligger også kun 3 km fra Reiteralm som danner rammerne for 4 bjerge i Schladming området.

For de mindre børn er der skiskoler hvor man kan sende sine børn hen, der er tema ruter hvor der er sat figure osv op. Der er lavet 3 af disse pister til børn. Så området er meget egnet til familier med små børn.

Schladming Dachstein er et større område af Ski Amadé liftkortet, der er hele 7 steder i områder, de 7 steder er Dachstein-Gletsjeren, Fageralm, Hauser Kaibling, Planai Hochwurzen, Ramsau, Reiteralm, Ski Galsterberg.

Hele området ski Amadé giver adgang til hele 760 km pister eller 356 pister., der er 275 km blå, 390 km rød, 95 km rød, 270 lifter, der er 90 stolelifter, 47 kabinelifter, 81 t-lifter og 52 tallerkenlifter, fordelt 25 skiområdet i 5 ski regioner i Østrig. Ski Amadé er det største skiområde i hele Østrig. Der er alt fra begynder pister til offpist. Der er gratis skibusser mellem alle områderne, så man nemt kan komme rundt til de 25 skiområder.

Antal pister i Fageralm

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Fageralm optimized
Fageralm3 optimized
Fageralm2 optimized
Fageralm1 optimized

Priserne i Fageralm

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 2130 DKK for en voksen.

Det er liftkortet “Ski Amadé”

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos schladming-dachstein.at.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Der kan være penge at spare ved at bestille i god tid og online. Du se priserne på linket her, ellers så lej dem online fra en butik i Schladming, schischule-resch.at.

food

Restauranter

Fageralm ligger mellem Radstadt og Reiteralm, som har flere spisesteder, eller er der nogle hoteller hvor man kan hen og spise, det er dog ikke alle der tilbyder mad til andre end dem der overnatter der.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Fageralm, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.

Booking.com logo
hotels.com logo
onlineski.dk
slopetrotter skitour
snowtrex normall
Sunweb normal
Video fra Fageralm
Skiområder i Østrig
østrig

SKIFERIE I ØSTRIG

Find alle skisportsstederne i Østrig her og læs mere om skiferie i Østrig.