Vælg en side

Skiferie til Söll

Söll er en del af de 284 km store SkiWelt område.

Söll er vel nok mest kendt for der 11 km lang aftenskiløb. Det er vist også nok det største aftenskiområde i hele Østrig. Söll ligger mellem Wilder Kaiser og Hohe Salve, det er et meget hyggeligt område, hvor man vil opleve rigtig østrigsk kultur.

Er man en erfaren skiløber, så vil man kigge mod offpisten i dette område eller den kendte pist ”Black Eagle” som er en stejl pist på nordsiden af Hochsöll.

Der er 3 kælkebaner, hvor man kan få en super fed oplevelse med familien, der er over 12 km baner, det er familievenlige bakker / ruter.

Der er en fun slope for de små som hedder ”Skiparcours Hans Im Glück”, når de kan stå lidt på ski, så vil jeg anbefale man prøver den og får et smil på læben.

SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental, danner rammerne for Brixen Im Thale, Ellmau, Going, Hopfgarten, Itter, Kelchsau, Scheffau, Söll og Westendorf. Hele skiområdet har 284 km pister, hvor der er blå, røde og sorte pister samt offpist router. Der er 90 lifter til at dække området. I hele området er der 81 skirestauranter og afterski steder, der er en hver 3,3 km. SkiWelt råder over 1700 snekanoner som altså kan dække 229 km ud af de 229 km pister. Der er flere kælke baner i området som mange benytter når pisterne lukker.

Antal pister i Soll

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Söll optimized
Söll4 optimized
Söll3 optimized
Söll2 optimized

Priserne i Söll

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 2050 DKK for en voksen.

Det er liftkortet “SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental”

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos wilderkaiser.info.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 650 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 650 DKK.

Der kan være penge at spare ved at bestille i god tid og online. Du kan leje hos Skiset.dk eller du kan se steder i hele “SkiWelt” området her, skiwelt.at.

food

Restauranter

Söll har mange restaurantmuligheder, der er blandt andet. Auf da Mühle, Bella Vita, Giovanni, Chiaro di Luna, Restaurant Schulhaus og mange flere.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til SkiWelt Söll, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.

snowtrex normall
Booking
hotels.com logo
Video fra Söll
Skiområder i Østrig
østrig

SKIFERIE I ØSTRIG

Find alle skisportsstederne i Østrig her og læs mere om skiferie i Østrig.