Vælg en side

Skiferie til Zermatt

Der er flere funparker i området, hvor der er flere forskellige niveauer hop, rails og boxes samt half pipes, der er altså rig mulighed for at blive en bedre freestyle skier.

Zermatt Matterhorn er et af de bedste skisportssteder i Schweiz hvis ikke det bedste. Området går fra 1620 – 3883 meters højde, der er alt man skal bruge for at få en fantastisk skiferie. Det er muligt at bo så man har ski in – ski out i området. Zermatt er en bilfri by.

Området råder 360 km pister, som er blå, røde, sorte og gule, de gule er offpiste ruter. Der er mange muligheder for at komme til at stå i offpisten og man kan også leje guider til at få dem til at vise en rundt i offpist området.

Der er mange der lejer snesko og hiker, der er en lang kælkebakke, man kan stå på langrend. Det er muligt at komme på husky tur. Man kan skyde efter lerduer. Der er paraglidning eller helikopter ture.

Der er massere af restauranter i byen, hvor man kan få en masse lækker mad. Der er flere barer og natklubber på destinationen også som er værd at besøge når man tager til Zermatt.

Der er en masse andre gode skisportssteder i Schweiz, der er blandt andet EngelbergSaas Grund, Laax, Vaillars Gryon, Grindelwald, Anzére, Saas Fee, Meiringen og Verbier. Der er mange flere steder, dem kan du finde ved at trykke på her.

Vil du læse mere om Schweiz om skiferiedestination, så tryk her.

Antal pister i Zermatt

pister 3 grøn

%

Grønne pister

pister 3 blå

%

Blå pister

pister 3 rød

%

Røde pister

pister 3

%

Sorte pister

Zermatt
Zermatt 4
Zermatt 2
Zermatt 1

Priserne i Zermatt

ski

Pris på Liftkort

Liftkortet koster for en voksen i 6 dage 2680 DKK.

Se priserne her på siden og du kan også bestille på den her side matterhornparadise.ch.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Skileje for en voksen i 6 dage koster det omkring 700 DKK.

Snowboardleje for en voksen i 6 dage  koster omkring 700 DKK.

Du kan kan leje skiudstyr flere steder i byen og så kan i se priserne og bestille her, der kan være penge at spare på at gøre det online hjemmefra skiset.dk.

food

En god Restaurant

De er flere gode restauranter i området blandt andet Sparky’s Bar & Restaurant, Chez Vrony, Le Chalet, Findlerhof og mange flere.

KØB AF SKIFERIEN

Går skiferien til Zermatt, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

snowtrex normall
Skirejser.dk sort
findskirejser
slopetrotter skitour
In italia
Booking.com logo
hotels.com logo
Video fra Zermatt
Skiområder i Schweiz
schweiz

SKIFERIE I SCHWEIZ

Find alle skisportsstederne i Schweiz her og læs mere om skiferie i Schweiz.