Skiferie til Perisher

Skiferie til Perisher

Perisher er stedet for dig der elsker at give den gas i parken og have mulighed for at stå på mange forskellige pister.

Skiferie til Perisher, kan købes hos: Hotels, Booking, Agoda

Det største skiområde i Australien er Perisher, det er vel nok det man har hørt om hvis man har hørt om folk der har været på skiferie eller stået på ski i Australien. I skiområdet er der hele 45 lifter, der er nat ski 2 dage om ugen. Der er en masse snekanoner der gør området er klar hele sæsonen til alle dem der tager til Perisher for at stå på ski. Er man en øvet skiløber vil man kunne få meget ud af Perisher, der er op mod 7 snowparks i højsæsonen. Langrendsspor er der også til dem der ønsker lidt mindre fart.

Der er en gode barer hvis man ikke ønsker dagen skal slutte efter pisterne lukker, der er god mad at spise. Byen ligger i 1700 meters højde og derfor er du sikker på at udsigten er helt fantastisk.

Skal du på ski i Australien vil jeg sige at Perisher er stedet du skal tage til, der er en masse gode pister fordelt ud på 4 områder. Blue Cow, Guthega, Smiggin Holes og det bedste Perisher Volley.

I Australien ligger der flere andre skisportssteder bla. Thredbo og Hotham. Du kan læse mere om Australien som skiferie destination her.

Antal pister i Perisher

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Perisher 3