Skiferie til Borovets

Skiferie til Borovets

Borovets er et udmærket område til at blive en bedre skiløber, du må dog ikke sammenligne med Val Thorens eller Wagrain. Priserne er til at betale og man kan prøve man ting uden for pisterne også, hvis man har børn med.

Skiferie til Borovets, kan købes hos: SkiBulgarienHotels, Booking, Snowtrex, Agoda

Borovets er det andet største skiområde i Bulgarien, det ligger omkring 1 times kørsel fra Sofia, det er derfor et klasse skiområde til en forlænget weekend, til en super skarp pris. Derudover er der aftenskiløb hver aften. Det højeste punkt hedder Musala og ligger i 2925 højde meter. Der er 24 pister der strækker sig over næsten 60 km. Der er blevet investeret godt i området de sidste par år, og derfor vil er snesikkerheden også god, da der er massere af snekanoner. 

Området har worldcup skiløb, der 5 sorte pister, 11 røde, 7 blå og 2 grønne. Skiområdet ligger i 1300-2550 højde meter. Der er 20 lift, 15+ km langrendsspor.

I Bulgarien bliver der drukket en masse sprut, tænker vi danskere i hvert fald, det gør der selvfølgelig også i Borovets. Der er flere restauranter der byder på god mad og gode vine.

Skal man opleve lidt uden for pisten så er der også gode muligheder for lidt andet end at stå på ski og drikke øl, du kan opleve blandt andet bowling, kælketur, skøjtebane og paraglidning. Byen er livlig.

Der er flere andre gode skisportssteder i Bulgarien blandt andet Bansko og Pamporovo. Du kan læse mere om Bulgarien som skiferie destination her.

Antal pister i Borovets

pister 3 grøn