Skiferie til Lake Louise

Skiferie til Lake Louise

Lake Louise er et super fedt sted som ligger i Rocky Mountians, området ligger tæt på andre gode skisportssteder, som du burde sætte 1-2 dage af til.

Skiferie til Lake Louise, kan købes hos: Snowtrex, Hotels, Booking, Agoda

Lake Louise liggger tæt op af Banff, Sunshine Village og Mount Norquay. Området er har alt godt til dem der elsker skisport, der er omkring de 110 pister kilometer, hvor de fleste af pisterne i røde. Ligesom med Banff er området også utroligt smukt om sommeren.

Området har meget at byde folk der elsker offpist og de sorte pister. Det er nok mest derfor vi Danskere tager til Canada, det er grundet den store mængde puddersne der kommer hvert år og offpist mulighederne. I Rocky Mountians lander der flere steder omkring de 12 meter sne i løbet af en sæson.

Det er gratis at tage skibussen rundt til de skiområder jeg har nævnt ovenfor. Derfor vil jeg anbefale at man prøver de andre steder, i sær Sunshine Village.

Canada byder på mange spændende ski/snowboard muligheder, der er destinationer som Fernie, Kicking Horse, Marmot Basin, Panorama, Revelstoke, Sun Peaks, Sunshine Village, Whistler og mange flere.

Vil du læse mere om Canada som skiferie destination, så tryk her.

Antal pister i Lake Louise

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3

Sorte pister