Skiferie til Sunshine Village

Skiferie til Sunshine Village

Området omkring Sunshine Village er rent natur mæssigt en perle, der er så meget smukt natur at det bestemt er noget man skal overveje at få set når man er i området. Du kører gratis med skibus fra de og til de 4 områder.

Skiferie til Sunshine Village, kan købes hos: Snowtrex, Hotels, Booking, Agoda

Sunshine Village er en del af Rocky Mountains, området ligger ikke langt fra Lake Louise, Banff og Mount Norquay. Sunshine Village er kendt for deres monster gode offpist områder. Det er kendt for at have store mængder sne årligt op mod 12 meter i løbet af sæsonen. Der er ikke mange snekanoner i området hvilket vil sige den sne der lander er den sne som du står på og ikke kunst sne.

Skiområdet ligger i 1660-2730 meters højde. Der er hurtige lifter i Sunshine Village, der er lidt over 90 km pister. Hvor de fleste er røde, der er dog nok sorte os. Men offpisten er nok den der trækker mest i folk når man tager til Sunshine Village.

Canada byder på mange spændende ski/snowboard muligheder, der er destinationer som Fernie, Kicking Horse, Lake Louise, Marmot Basin, Panorama, Revelstoke, Sun PeaksWhistler og mange flere.

Vil du læse mere om Canada som skiferie destination, så tryk her.

Antal pister i Sunshine Village

pister 3 grøn

%

Grønne pister

pister 3 blå

%

Blå pister

pister 3

%

Sorte pister

pister 3

%

Expert Sorte pister