Skiferie til Avoriaz

Afterski i Avoriaz er super god, der er The Place hvor mange danskere tager hen, det er ikke et stort sted. Men der er super hyggeligt. Og det føles lidt diskotekagtigt, dog ikke så stort som Le Yak, som vel nok er det største diskotek i Avoriaz. Le Yak lukker senere end The Place, så man kan vel starte på The Place og tage videre på Le Yak.
Avoriaz er et unikt sted i Frankrig, selve byen er utrolig smuk og hyggelig. Der er ingen biler i byen og man kommer rundt ved at gå eller tage en hestevogn, som der er mange af. Storset alle har ski-in ski-out hvilket gør man blot skal gå ud af døren også er man nærmest på pisten.

Avoriaz byen ligger i 1800 meters højde, hvilket også gør at der er super snesikkert hele sæsonen. Der er noget for alle niveauer i Avoriaz, området byder på 650 piste kilometer, 220 lifter. De fleste piste kilometer er røde. Derudover er der flere snowparker i området, hvor man kan prøve sig af på kickers og rails. Der er utroligt god offpist i området, hvor meget af det ligger sådan at du ikke behøver at have en guide med for at drage rundt i landskabet, det vil dog altid være en god ide.

Pisten Le Mur de Chavanetter er den alle taler om, der er helt vanvittigt stejl og er på listen over de stejleste i alperne, hvis ikke det er den stejleste. Når du tager ned af den kommer du over til Schweiz. Den kan dog til tider være ret puklet.

Byen har mange gode restauranter som er værd at smide på efter. Der også mange gode handels muligheder hvis man selv vil lave mad. Derudover er der en svømmehal i byen hvis der skulle blive meget dårligt vejr.

Portes du Soleil er liftkoret der har over 650 km – Morzine er en del af det store liftkort.

Frankrig har mange lækre skisportssteder blandt andet – Flaine, Les Carroz, SamöensChátel, Morzine og mange andre.

Antal pister i Avoriaz

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Avoriaz optimized
Avoriaz3 optimized
Avoriaz2 optimized
Avoriaz1 optimized

Priserne i Avoriaz

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 2010 for en voksen.

Liftkortet gælder til hele “Portes du Soleil”

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos avoriaz.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 800 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 800 DKK.

Du kan kan leje udstyr i byen og så kan i se priserne her, der kan være penge at spare ved at bestille i god tid og online på skiset.dk.

 

food

En god Restaurant

I Avoriaz er der massere af finde spise muligheder, der er blandt andet. Le Yeti, Chez Flo, Le 155 Steakhouse, L’etage, Les Fontaines Blanches, La Reserve, La Taniere og mange flere gode restauranter.

KØB AF SKIFERIEN

Går skituren til Avoriaz, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.
snowtrex normal
Sunweb normal
Booking.com logo
hotels.com logo
dtf logo
Snowminds sort
Video fra Avoriaz
Skiområder i Frankrig
frankrig

SKIFERIE I FRANKRIG

Find alle skisportsstederne i Frankrig her og læs mere om skiferie i Frankrig.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Avoriaz
Snedybde & lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam