Skiferie til Courchevel

Courchevel er en del billigere en Val T, Så er det fordi man gerne vil til Val Thorens, så kan det være billigere blot at bo i Courchevel. Dog skal man tænke på at vil man i byen osv, så skal man til at bruge penge på taxi når det er.

Courchevel er er del af ”de tre dale” du kender det noget mere som Val Thorens. Courchevel er delt op i 4 områder, det er Courchevel 1300, Courchevel 1550, Courchevel 1650 og Courchevel 1850. Det er 4 mindre byer hvor det er muligt at bo i. Områderne ligger tæt op af hinanden, de ligger blot 4 forskellige højde meter, hvor det er billigst at bo i Courchevel 1300. Du vil også opleve at Courchevel 1850 er dyrer end fx Courchevel 1550.

Courchevel er en del af ”De Tre Dale” området hænger sammen med Orelle, Meribel, Val thorens, Les Menuires, St. Martin de Belleville. Der er noget for alle i området og derfor er det også den perfekte destination for alle at tage hen.

Courchevel er en del billigere en Val T, Så er det fordi man gerne vil til Val Thorens, så kan det være billigere blot at bo i Courchevel. Dog skal man tænke på at vil man i byen osv, så skal man til at bruge penge på taxi når det er.

Tag et kig på følgende artikler hvis du skal til eller er i Courchevel.

Man kan købe liftkortet så det kun gælder til Courchevel området, men man kan også vælge at betale de 30 euro ekstra det koster for at have adgang til 450 km pister mere.

Frankrig har mange lækre skisportssteder blandt andet – Brides Les BainsLa Tania, La Toussuire, St. Sorlin D’Arves, La Plagne og mange andre.

Antal pister i Courchevel

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Courchevel optimized
Courchevel3 optimized
Courchevel2 optimized
Courchevel1 optimized

Priserne i Courchevel

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 2320 DKK for en voksen.

Liftkortet gælder til hele “Les 3 Vallées”

Man kan bestille liftkort hos valthorens.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 750 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 750 DKK.

Der kan være mange penge at spare, ja faktisk op til 65% ved at bestille i god tid og online. Du kan leje skiudstyr i Courchevel, via Alpinresorts.

food

En god Restaurant

I Courchevel er der flere gode restauranter, der er blandt andet L’Arbé. La Grange á Pizza, La Fromagerie og Restaurant La Saulire plus mange flere andre muligheder.

KØB AF SKIFERIEN

Går skituren til Courchevel, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare. 

snowtrex normal
Sunweb normal
589a4bbe5aa6293a4aac48c6
Booking.com logo
Video fra Courchevel
Skiområder i Frankrig
frankrig

SKIFERIE I FRANKRIG

Find alle skisportsstederne i Frankrig her og læs mere om skiferie i Frankrig.

FAQ – Spørgsmål til Courchevel

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er Courchevel kendt for?

Der er 9, 5-stjernet hoteller i Courchevel og det er flest 5-stjernet hoteller af alle skiområder i Frankrig. Det er de riges skisportssted nr. 1 i Frankrig. Der er også 3 Michelin restauranter – flere kendte butikker som Louis Vuitton, Bogner, Dolce & Gabanna.

Hvornår åbner skisæsonen i Courchevel?

De åbner som regel helt i starten af december og har sæson frem til slutningen af april.

Hvor lang er den længste piste i Courchevel?

Den er 9 km lang, Creux.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Courchevel
Snedybde & lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam