5 Gode afterskibarer i Courchevel

Alpinresorts Skileje
Alpinresorts Skileje

Courchevel er det perfekte sted for dem, der ønsker at nyde den bedste skiferie med en unik afterskioplevelse i de franske alper. Her finder du ikke kun fantastiske pister, men også massere af gode restauranter og afterskibarer. Der tilbydes en række valgmuligheder, så du nemt kan vælge et sted, der passer til dit mood på dagen.

Skiferie til Courchevel, kan købes hos: Sunweb, Hotels, Booking, Snowtrex, Agoda

Skileje i Courchevel: Alpinresorts, Intersport Rent

Skiskole i Courchevel: CheckYeti

La Folie Douce

La Folie Douce, Méribel Courchevel
5 Gode afterskibarer i Courchevel

Et af de bedste afterskisteder i de franske alper – bringer dig vanvittige fester, der vil vække din sande ungdom igen. Klubben ligger højt oppe på pisterne i Meribel/Couchevel og byder på en oplevelse som ingen anden bar. Når den positive energi strømmer gennem kroppen og alkoholen rammer, er du sikker på at skabe nogle spektakulære minder. Her kan du forkæle dig selv med regelmæssige optrædener, live DJ’s og en kluboplevelse under åben himmel, samtidig med at du har mulighed for at få den bedste udsigt over bjergene.

Højdepunkter:

Le Schuss

Le Schuss, Courchevel
5 Gode afterskibarer i Courchevel

En af de klassisk udseende alpine skibarer byder på et ydre af mørkt træ, der passer godt til den duft af Vin Chaud, der kommer indefra. Med et varmt og venligt interiør, der er åbent for adgang hele dagen. Her kan du stoppe op i frokostpausen for at få en god burger eller om eftermiddagen for at danse det sidste ud af kroppens energi.

Højdepunkter:

  • Rimelige priser sammenlignet med andre afterskisteder i Courchevel
  • Et godt sted at feste tirsdag eftermiddag
  • Udendørs terasse
  • Åbent fra 14:30 til 23:30
  • Facebook.com/schusscafe

Chez Gaston

Chez Gaston, Courchevel
5 Gode afterskibarer i Courchevel

Omtalt som Ku de ta af de lokale, åbnede denne afterskibar ligger i Courchevel 1850. Stedet ligger ved siden af Forum-bygningen og fungerer som en bar om dagen og forvandles til en vidunderlig natklub efter kl. 23.00. Det perfekte sted for dem, der ønsker at feste løs eller nyde en velsmagende burger, gnaske på dagens snacks eller nyde et glas vin chaud, varm punch, vodka eller bare en kold øl.

Højdepunkter:

Copina

Copina, Courchevel
5 Gode afterskibarer i Courchevel

Beliggende midt i Courchevel er det ideelle sted til afterski – med lækre snacks og et veloplyst udvalg af cocktails. Med en sofistikeret atmosfære, der passer godt sammen med disse fine vine, øl og bjerginspirerede cocktails. Stedet er forholdsvis lille i størrelse og har en udendørs terrasse, som er det perfekte sted at tilbringe dagen eller aftenen.

Højdepunkter:

  • Live musik fra kl. 20 til 22
  • Apres-inspirerede drinks og snacks
  • Copina.fr

La Mangeoire

La Mangeoire, Courchevel