Skiferie til La Clusaz

Skiferie til La Clusaz

La Clusaz ligger ikke ret langt fra Geneve lufthavnen, en time tid tager det at køre derfra. Så det er nemt at komme til La Clusaz med fly. Skiområdet ligger i 1100-2600 meters højde. Der er over 140 piste kilometer fordelt på 87 pister.

Skiferie til La Clusaz, kan købes hos: Sunweb, Hotels, Booking, Agoda

Skileje i La Clusaz: Alpinresorts, Intersport Rent

Skiskole i La Clusaz: CheckYeti

Skiområdet er jævnt fordelt af grønne, blå og røde pister. Derudover er der også en håndfuld sorte pister, samt offpist i hele området.

Området må dog ikke sammenlignes med Tignes eller Val Thorens, hvor du kan stå på nye områder hver dag hvis det ønske. Skiområdet La Clusaz er mest egnet til begyndere og let øvede.

Byen er dog super hyggelig, der er flere gode restauranter hvor man kan få noget godt Fransk authentisk mad, man kan komme på skovvandring, der er flere muligheder for wellness. Der er flere butikker i byen.

Frankrig har mange lækre skisportssteder blandt andet – Alpe d’Huez, Auron, Chamonix, Chamrousse, Isola 2000 og mange andre.

Antal pister i La Clusaz

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

LaClusaz4 optimized
LaClusaz2 optimized
LaClusaz1 optimized
LaClusaz optimized

Priserne i La Clusaz

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 1160 DKK for en voksen.

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos en.laclusaz.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 800 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 800 DKK.

Der kan være mange penge at spare, ja faktisk op til 65% ved at bestille i god tid og online. Du kan leje skiudstyr i La Clusaz, via Alpinresorts.

food

En god Restaurant

I La Clusaz er der massere af finde spise muligheder, der er blandt andet. La Scierie, I’Arbe, Le Ferme, La Grolle, La Cordée og mange flere.

KØB AF SKIFERIEN

Går skituren til La Clusaz, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Sunweb normal
589a4bbe5aa6293a4aac48c6
Booking
agoda
Video fra La Clusaz
Skiområder i Frankrig
frankrig

SKIFERIE I FRANKRIG

Find alle skisportsstederne i Frankrig her og læs mere om skiferie i Frankrig.

FAQ – Spørgsmål til La Clusaz

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er La Clusaz kendt for?

Det er et fantastisk skiområde, som henvender sig til familier, hvor man gerne vil have lidt af det hele. Byen er relativ stor og der er fin afterski. Det er dog ikke så velbesøgt af danskere. Men skisæsonen er lang her og der er 125 km, det er et relativt billigt område.

Hvornår er det bedste skiløb i La Clusaz?

Det er ud fra data i januar og februar, hvor de får mest sne. Det er også her hvor bunden allerede ligger fra november og februar.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra La Clusaz
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam