Skiferie til LA Plagne

La Plagne er en del af Paradiseski og kaldenavnet for en masse mindre byer i området. Skiområdet har sammenlagt 420+ piste kilometer, hvilket gør det til at af de største områder i Frankrig. Der er noget for alle rent skimæssigt i La Plagne.
Paradiseski har over 240+ pister, skiområdet ligger i 1250-3250 meters højde. Der er 120+ lifter på liftkortet Paradiseski. Der er grønne, blå, røde og sorte pister i massevis. Er man nybegynder er der flere gode brede pister til at man bliver tryg ved det.

Er man meget erfaren er der stejle sorte pister i området + der er snowpark med flere kickers og rails. Der er gode muligheder for lidt offpist os.

Der er flere billige hoteller i området, der er gode spisesteder. Der er flere butikker i byerne hvor det er muligt at leje skiudstyr eller købe nyt skiudstyr.

Paradiseski området består af – Champagny en Vanoise, Les Arcs og Les Coches – Montchavin.

Frankrig har mange lækre skisportssteder blandt andet – Brides Les Bains, Courchevel, La Tania, La Toussuire, St. Sorlin D’Arves og mange andre.

Antal pister i La Plagne

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

LaPlagne optimized
LaPlagne1 optimized
LaPlagne4 optimized
LaPlagne3 optimized

Priserne i La Plagne

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 2350 DKK for en voksen.

Så gælder hele liftkortet til hele “Paradiski”

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos skipass-laplagne.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 750 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 750 DKK.

Der kan være mange penge at spare, ja faktisk op til 65% ved at bestille i god tid og online. Du kan leje skiudstyr i La Plagne, via Alpinresorts.

food

En god Restaurant

I La Plagne er der massere af finde spise muligheder, der er blandt andet. Le Grillon, Alpen Roc, Chez Per’syl, La Chaudanne og et par stykker mere.

KØB AF SKIFERIEN

Går skituren til La Plagne, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.
Sunweb normal
snowtrex normall
UCPA Png
Skiferie.dk normal
Booking.com logo
Booking.com logo
hotels.com logo
agoda
Video fra La Plagne
Skiområder i Frankrig
frankrig

SKIFERIE I FRANKRIG

Find alle skisportsstederne i Frankrig her og læs mere om skiferie i Frankrig.

FAQ – Spørgsmål til La Plagne

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er La Plagne kendt for?

La Plagne ligger under Paradiski som samlet har 425 km pister. Det er et område som er for alle, uanset om du er en hård hund på ski eller du er helt ny. Der er mange restauranter, det er særligt godt for familier og større grupper, som måske er i forskelligt niveau.

Hvornår skal man tage på skiferie til La Plagne?

Det bedste skiløb er i januar, februar og marts. Hvis vi kigger ud fra data. Det billigste tidspunkt hvor du er sikker på en god ski oplevelse er januar eller marts.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra La Plagne
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam