Skiferie til Les Arcs

Skiferie til Les arcs

Les Arcs skiområde, i de majestætiske franske Alper, er et skiområde med en stor variation af pister, der gør det til det ideelle valg for skiløbere på alle niveauer, der er mange større grupper som vælger Les Arcs. Les Arcs er sammensat af seks fantastiske landsbyer – Arc 1600, Arc 1800, Arc 1950, Arc 2000, Peisey Vallandry og den lavest beliggende landsby, Villaroger. Hver af disse landsbyer byder på skiløb af forskelligt niveau, hele området Paradiski byder på 425 km pister.

Skiferie til Les Arcs, kan købes hos: Skilink, Sunweb, UCPA, Hotels, Booking, Snowtrex, ClubMed, Agoda

Skileje i Les Arcs: Alpinresorts, Intersport Rent

Skiskole i Les Arcs: CheckYeti

Les Arcs som skidestination

Les Arcs er kendt som et område der har hele pakken. Dette enestående skiområde er designet til at introducere skiløbere til alle aspekter af skiløb på en effektiv og progressiv måde. Desuden byder Les Arcs på en olympisk pist for de fartglade skiløbere. Les Arcs ligger i de forskellige landsbyer, det betyder også at afterskibarer og restauranter er fordelt rundt i byerne.

Alle landsbyer i Les Arcs er fyldt med skiskoler, skibutikker og afterskibarer, alt sammen inden for nem rækkevidde og skibusser der kører frem og tilbage. Dette sikrer, at du altid er tæt på de faciliteter, du har brug for under dit ophold.

Paradiski – et mekka for godt skiløb

Les Arcs er også en del af det større Paradiski skiområde, som inkluderer det nærliggende La Plagne. For dem, der ønsker en bred vifte af skioplevelser uden de høje priser, der ofte er forbundet med Val d’Isere og Val Thorens i Espace Killy og The Three Valleys, er Les Arcs et yderst attraktivt valg. Det tager kun fire minutter at komme til La Plagne med Vanoise Express gondolen.

Lufthavne tæt på Les Arcs

Chambery lufthavn er kun to timer væk fra Les Arcs, mens det tager omkring tre og en halv time at komme hertil fra Geneve lufthavn. Med denne lette adgang til Les Arcs er din rejse hertil næsten lige så behagelig som dit ophold.

Les Arcs skiområde

I det sydøstlige Frankrig, i Savoie-afdelingen af Rhone-Alpes-regionen, ligger skidestinationen, Les Arcs. Med den sydøstlige eksponering er Les Arcs kendt for mange dage med solskin, og Les Arcs står for fire landsbyer: Arc 1600, Arc 1800, Arc 1950 og Arc 2000. Udover disse, inkluderer området også resortet Peisey-Vallandry, som siden 2003 har været forbundet med Grande Plagne-området via Vanoise Express, hvilket skaber et af de største skiområder i Frankrig – Paradiski.

Paradiski: Danner rammerne for et kæmpe skiområde

Paradiski inkluderer samtlige landsby-resorts i Les Arcs samt dem i La Plagne og Peisey-Vallandry. Uanset hvor man vælger at bo, har man adgang til det fulde Paradiski skiområde med hele 141 lifte, 260 pister og 425 km skiterræn. Af de 260 pister er 12 grønne, 135 blå, 77 røde og 37 sorte. Der er to gletsjere (over 3.000 m), to snowparks og 160 km langrendsløjper.

Begynderskiløb og snowboarding i Les Arcs

Arc 1800’s nemme pister er et fremragende valg for nybegyndere skiløbere og snowboardere, med nogle dejlige brede, træbeklædte pister, perfekte til at øve sving og teknikker.

Efter du har fået mere selvtillid, kan du tage med Transarc gondolen eller Arcabulle stoleliften for at komme mellem Arc 1800 og Arc 2000. I Arc 2000 er der også masser af blå pister, hvilket er et fantastisk skiområde at fortsætte i, når man har fået mere selvtillid. Der er nogle lette pister fra toppen af St Jacques stoleliften, som er fantastiske til at opbygge teknik.

Let erfarne i Les Arcs

Paradiski området, med Les Arcs som kronjuvelen, er det ultimative sted for mellemniveau skiløbere. Les Arcs byder på en diversitet af pister, der er både varierende og let tilgængelige, så enhver skiløber eller snowboarder med mellemniveau trygt kan udforske hele området.

Grizzly 68

Vi anbefaler, at man begiver sig op til toppen af Grizzly 68 liften. Herfra vil du finde et godt udvalg af røde og blå pister, der snoer sig gennem skovene tilbage til Vallandry og Peisey.

Nyd en rolig tur til Villaroger gennem skovene langs den blå Vallée de L’Arc. Eller prøv den røde Aiguille Rouge piste fra toppen af Lanchettes stoleliften.

Erfarne skiløbere i Les Arcs

Man skal prøve den 7km lange sorte Aiguille Rouge, der går helt ned til Villaroger (Europas største vertikale drop på 2000m). Prøv kræfter med Dou de l’Homme’s pisterne, eller tag Vanoise Express liften, der transporterer 200 personer over til La Plagne, hvorfra du kan returnere ad off-piste ruter gennem den imponerende Nancroix skov.

Snowboarding i Les Arcs

Les Arcs er kendt for en af de bedste snowparker i Alperne – placeret mellem 1600 og 1800, den er fyldt med masser af forhindringer samt en quarter-pipe, boardercross bane og airbag. Der er også masser af brede pister, hvor snowboardere kan lave store sving, især omkring 1800 og Vallandry.

Skiløb på gletsjeren

Med et vertikalt fald på 2,100m tilbyder Glacier du Varet pister, der kan udfordre selv de mest erfarne skiløbere. Hvis du har prøvet alle de vilde pister, kan du tage over til La Plagne for at prøve de mellemniveau pister på Bellecôte og La Chiaupe gletsjerne.

Off-piste skiløbet i Les Arcs

Når du er i Les Arcs, skal du absolut besøge Grand Col. Det er en off-piste legeplads, i over 2,500m, hvilket betyder, at der altid er masser af frisk puddersne. Et andet område, du bør krydse af på din liste, er det åbne område over Peisey-Vallandry – det er ikke så udfordrende, men det er et fantastisk udgangspunkt for begyndere indenfor off-piste. Der er også masser af skov at navigere i tæt ved Derby liften.

Familiefavorit: Skiferie i Les Arcs

Les Arcs er en favorit blandt familier, der lokker med fantastiske pister til alle niveauer. Værdi for prisen her er enestående, og med et omfattende terræn er Les Arcs et idyllisk sted for familier, der ønsker at udforske og opleve det allerbedste, skiferien har at byde på.

Resortets ski-in – ski-out muligheder er designet med henblik på at tilbyde en ukompliceret og afslappet skiferieoplevelse. Familier elsker ski in – ski out, fordi det er nemt at komme ind lige og holde en pause.

En skiferie behøver ikke udelukkende at være centreret omkring skiløb. Les Arcs kan prale af en bred vifte af ikke-ski aktiviteter, der sikrer, at alle familiemedlemmer har det sjovt. Svømning, kælkning, hundeslædekørsel, bowling, og dagsture til nærliggende Bourg Saint Maurice er blot nogle af de mange aktiviteter, der venter på jer.

Spa og afslapning i verdensklasse

Cinq Mondes Spa

Les Arcs huser en række førsteklasses spa- og fritidsfaciliteter. Det luksuriøse Cinq Mondes Spa i Arc 1950 er en enestående kombination af swimmingpool-kompleks og wellness-center. Det indendørs poolområde imponerer med store lysekroner og naturlige klippeelementer.

Hotel Eden og Hotel du Golf

I Arc 1800 ligger både Hotel Eden og Hotel du Golf, begge med deres egne eksklusive spa- og afslapningsfaciliteter.

Mille 8 Komplekset

Mille 8-komplekset har et betagende wellness-center, beliggende blot få meter fra pisterne og med udsigt til Mont Blanc. De sjove vandrutschebaner og vandelementer er det perfekte tidsfordriv for børn og trække det sidste energi ud af dem.

Paradiski og Taj-I Mah

Besøgende i Arc 2000 kan også se frem til et glimrende udvalg af spaer. Paradiski’s første 5-stjernede hotel, luksuriøse Taj-I Mah, har et stort spa-område og indendørs poolkompleks. Gæster har adgang til saunaer, dampbade, sensoriske brusere og et solarium. Massager og skønhedsbehandlinger kan også købes. Efter en lang dag på ski, er dette det perfekte sted at slappe af og genoplade til næste dag.

Restauranter i Les Arcs

Les Arcs har mange spisesteder, men de er fordelt rundt i hele området oppe på pisterne og i de forskellige niveauer af Les Arcs – så det er godt at have bil med i området. Ellers skal man lige tjekke op på busserne.

Les Arcs 1950: Hemingway’s

Hemingway’s er et af de bedste spisesteder i Les Arcs 1950. Kendt for deres udvalg af godt kød, herunder saftige steaks og burgere. Udover det kan man også vælge mellem pizza og lokale franske retter. Det er en sand fornøjelse for kødelskere.

Les Arcs 1600: Chalet de L’Arcelle

Chalet de L’Arcelle i Les Arcs 1600 giver dig mulighed for at føle dig virkelig godt tilpas i et hyggeligt gammelt chalet. Med sit finurlige steninteriør og god menu bestående af kød, fisk samt ostefondue og raclette. Husk at gem plads til Paris-Brest desserten.

Les Arcs 1950: La Vache Rouge

La Vache Rouge i Les Arcs 1950 byder på en hyggelig og afslappet atmosfære. Her en menu med noget for enhver smag – burgere, skaldyr, kødretter og pasta. Plus, hver mandag er det fondueaften.

Les Arcs 1800: Chez Clarisse

Chez Clarisse i Les Arcs 1800 er en varm restaurant, der har lækre oste-retter som raclette og fondue. Her er fremragende madkvalitet og god værdi for pengene.

Les Arcs 1950: Chalet du Luigi

Chalet du Luigi i Les Arcs 1950 giver dig mulighed for at få en lækker hjemmelavet pizza med friske ingredienser fra deres italienske delikatesseforretning. De sædvanlige tartiflette, fondue og raclette er også på menuen som alle andre steder.

Afterski i Les Arcs

Når solen går ned på bjergtoppene i Les Arcs, begynder et nyt liv i det fantastiske skiområde. I og med Les Arcs ligger i flere niveauer, så er festerne og de forskellige barer selvfølgelig også i de forskellige niveauer af Les Arcs byerne.

La Folie Douce

La Folie Douce har selvfølgelig også fundet deres plads i Les Arcs. Stedet er kendt for den uovertrufne feststemning og gode live musik, denne bar et must-visit, når du er på pisterne. La Folie Douce lukker når pisterne begynder at lukke og solen går ned.

Red Hot Saloon Bar

Red Hot Saloon Bar, beliggende i Arc 1800, byder på live musik og gode priser i happy hour. Red Hot Saloon ligger tæt på lifterne hvilket betyder, at du kan tage en øl eller 3, før du tager mod bunden af pisten.

George’s Wine Bar

I Arc 1950 ligger George’s Wine Bar. Her kan smage på et stort udvalg af internationale vine og øl, og endda vise dit sangtalent med lidt karaoke.

Arpette

Arpette er kendt for rimelige priser og en elektrisk atmosfære, er det ingen overraskelse, at der er hundredvis af afterskitosser valfarter hertil, og danser på bordene.

Bar King Mad

Bar King Mad, også kendt som BKM, det er stedet at være når man er ved at nå slutningen af skidagen. Senere om aftenen tager man fra BKM til Red Hot Saloon. BKM har en stor terrasse, hvilket er et fremragende sted at slappe af ovenpå en god skidag

Village Igloo Bar

Village Igloo Bar, er en bar udhugget af is hvor man går ind i en is-grotte. Det er absolut et besøg værd bare for lige at opdatere instagram. Cocktails koster lidt mere her, men det er oplevelsen man køber.

Latino Loco

Latino Loco i Arc 2000 er stedet for dig som bare ikke vil i seng og være klar til dagen efter, det er her festen fortsætter til langt ud på natten. Her er DJs der spiller alle de store hits.

Hoteller og lejligheder i Les Arcs

Hotel Taj I Mah

Hotel Taj I Mah er et pragteksemplar af det luksuriøse i Les Arcs. Dette hotel, der er opkaldt efter “Crown of the Moon” på indisk, åbnede i december 2016 og har siden givet uforglemmelige ophold til besøgende.

Hotellet ligger i topområdet Arc 2000 / Paradiski og er det første 5-stjernede hotel i Les Arcs/Paradiski. Den gode beliggenhed, direkte adgang til pister og vild indretning gør det til et sandt paradis for skiløbere – Det er også det dyreste hotel i Paradiski.

Arc 1950 Le Village

Hvis du er på udkig efter en unik og komfortabel i pris, er Arc 1950 Le Village stedet for dig. Dette “Clef Verte”-certificeret, bilfri landsby, er hjem for 8 5-stjernede residenser, hver med sin egen stil.

De luksuriøse lejligheder er rummelige og komfortable, udstyret med balkon eller terrasse. Alle residenserne er ski-in, ski-out, hvilket gør det nemt at nyde dagen på skiløjperne og derefter slappe af i dit komfortable hjem, det kan føles ret hjemmeligt.

Résidence Pierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel (Arc 1800)

Résidence Pierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel ligger i Arc 1800 Ski Resort og er et lejlighedshotel, der giver nem adgang til Chantel liften kun en 5-8-minutters gåtur væk. Residensen tilbyder et wellnesscenter, inklusive en sauna, hammam og et indendørs opvarmet svømmebassin.

Der er en skiskole for børn, og du kan købe liftkort her, der er leje skiudstyr på stedet. Med en Green Key-udmærkelsen er dette sted ideelt til en ”bæredygtig” skiferie.

Appart’Hotel Prestige Odalys Eden (Arc 1800)

Appart’Hotel Prestige Odalys Eden ligger i Arc 1800 og har en udendørs pool og udsigt over bjergene. Med Chantel liften kun 400 meter fra ejendommen, og Dahu og Carreley skilifter kun 50 meter væk, er det stedet for dig som skal på skiferie her.

Faciliteterne på dette hotel inkluderer ski-in/ski-out, skiopbevaring, hammam, en sauna og en pool. Les Villards liften ligger kun 500 meter fra Appart’Hotel Prestige Odalys Eden, mens Vagere liften er 500 meter væk.

Tag et kig på følgende artikler, hvis du skal til eller er i Les Arcs.

Frankrig har mange lækre skisportssteder blandt andet – Champagny en Vanoise, Les Menuires, Meribel, Les Sybelles, Saint Jean D’Arves og mange andre.

Antal pister i Les Arcs

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

LesArcs4 optimized
LesArcs5 optimized
LesArcs2 optimized
LesArcs3 optimized

Priserne i Les Arcs

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 2350 DKK for en voksen.

Liftkortet gælder til hele “Paradiski”

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos lesarcs-peiseyvallandry.ski.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 750 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 750 DKK.

Der kan være mange penge at spare, ja faktisk op til 65% ved at bestille i god tid og online. Du kan leje skiudstyr i Les Arcs, via Alpinresorts.

food

En god Restaurant

I Les Arcs er der massere af finde spise muligheder, der er blandt andet. Le Cabanon, La Tortue, La Terrasse, Cafe de la Tour, Cafe de Paris og mange flere restauranter.

KØB AF SKIFERIEN

Går skituren til Les Arcs, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Skilink
Sunweb normal
snowtrex normall
UCPA Png
hotels.com logo
Booking.com logo
Booking.com logo
agoda
Video fra Les arcs
Skiområder i Frankrig
frankrig

SKIFERIE I FRANKRIG

Find alle skisportsstederne i Frankrig her og læs mere om skiferie i Frankrig.

FAQ – Spørgsmål til Les Arcs

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er særligt ved Les Arcs?

Det er et af Europas største sammenhængende skiområder, de 3 dale skiområdet ligger lige ved siden af. Les Arcs er en del af Paradiski. Der er mange barer, restauranter og butikker i området.

Hvornår er skisæsonen i Les Arcs?

De forventer som regel at åbne 2. weekend i december også slutter sæsonen i slut april eller start maj. Lifterne kører fra 08:45 til 16:45 hver dag.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Les Arcs
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam