Skiferie til Les Contamines

Les Contamines er smuk i sig selv. Området har over 120 piste kilometer og skiområdet ligger i 850-2450 meters højde. Der lander en masse sne i området og der er blevet stået på ski her i mange år.

Der er en flest blå og røde pister. Men det er også muligt at komme på de grønne for de helt nye på ski. Der er også sorte pister til de erfarne skiløbere med mulighed for offpist når der lander nyt sne.

Der er 2 snowparker i Les Contamines os, hvor der er flere kickers og rails samt half-pipe. Der er rig mulighed for alle at prøve sig af her.

Synes man ikke de 120 km pister er nok, så kan man købe liftkortet til Mont Blanc (Evasion) det åbner for 300 piste kilometer i områderne Megéve og Sant Gervals.

Der er et par gode restauranter i byen, Ches Gaston og Ferme La Ruelle er værd at nævne, det koster ikke en jetjager og spise der. Er man til afterski på en bar vil det være Le Saxo, dog er afterski’en ikke den samme i Les Contamines som i Val Thorens.

Frankrig har mange lækre skisportssteder blandt andet – La Grave, La Joue de Loup, La RosiéreLes Deux Alpes, Les Sept Laux, Megéve og mange andre.

Antal pister i Les Contamine

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

LesContamines optimized
LesContamines1 optimized
LesContamines3 optimized
LesContamines2 optimized

Priserne i Les Contamines

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 1300 for en voksen.

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos lescontamines.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 650 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 650 DKK.

Du kan kan leje udstyr i byen og så kan i se priserne her, der kan være penge at spare ved at bestille i god tid og online på skiset.dk.

food

En god Restaurant

I Les Contamines er der massere af finde spise muligheder, der er blandt andet. La Buche Croisee, La Roselette, L’Etape, Gai Soleil, Le Husky, Brasserie Berangere og et par stykker mere.

KØB AF SKIFERIEN

Går skituren til Les Contamines, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Booking
hotels.com logo
Montblanc adventure
UCPA Png
Pistekort Les Contamines
Les Contamines Pistekort JPG
Video fra Les Contamines
Skiområder i Frankrig
frankrig

SKIFERIE I FRANKRIG

Find alle skisportsstederne i Frankrig her og læs mere om skiferie i Frankrig.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Les Contamines
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam