5 Gode afterskibarer i Les Deux Alpes

Alpinresorts Skileje
Alpinresorts Skileje

Les Deux Alpes er kendt i hele Europa for sin pulserende afterski kultur. Det ultimative feststed, der er inspireret af den pulserende landsby. Med nogle af de mest fantastiske gletsjere vil stedet næppe skuffe dig, når det gælder skiløb og skiscenen. Med mere end 30 barer, der tilbyder dig et uendeligt udbud af drinks, kan du nemt vælge et sted baseret på dit humør for aftenen. For at hjælpe dig har vi indsnævret listen og præsenteret dig for de bedste afterskisteder i Les Deux Alpes.

Skiferie til Les Deux Alpes, kan købes hos: Sunweb, UCPA, Hotels, Booking, Snowtrex, Langley, Agoda

Skileje i Les Deux Alpes: Alpinresorts, Intersport Rent

Skiskole i Les Deux Alpes: CheckYeti

 

Pano Bar

Pano Bar, Les Deux Alpes
5 Gode afterskibarer i Les Deux Alpes

Beliggende oppe på bjerget i 2600 meters højde ligger Pano baren. Den byder på et afslappende rummeligt sted, der præsenterer dig for en saxofonist, et fantastisk dansegulv og en fantastisk flot ballonskulptur. Alt dette bliver udvidet om aftenen, når gæste DJ’en begynder at spille sine hits. Det skaber et af de vildeste afterskisteder i området, hvor du kan feste til solen går ned.

Højdepunkter:

Umbrella Bar

Umbrella Bar, Les Deux Alpes
5 Gode afterskibarer i Les Deux Alpes

Umbrella baren ligger nede i byen og anses for at være et af de mest livlige steder i dalen. Der er åbent til kl. 19 hver dag, og DJ’en begynder at spille sine melodier omkring kl. 17. Så du har masser af tid til at nyde pisterne og derefter gå direkte til Umbrella baren. En af de bedste ting ved baren er, at den opfordrer dig til at begynde at danse og udnytte din eftermiddag fuldt ud. Du kan danse dine bekymringer væk og se solen gå ned.

Højdepunkter:

Smokey Joes

Smokey Joes, Les Deux Alpes
5 Gode afterskibarer i Les Deux Alpes

Smokey Joes ligger på hovedtorvet og giver dig nem adgang til baren på alle tidspunkter af dagen. Med live musik seks dage om ugen kan du nemt nyde en øl til god musik i baggrunden. Derudover tilbyder mikrobryggeriet dig gratis WiFi, et poolbord og et udvalg af afterski drikkevarer. Det gør det til et vidunderligt valg på dårlige dage, da det overdækkede område giver dig den komfort, du har brug for i dårligt vejr, hvor flere af pisterne måske er lukket.

Højdepunkter:

Rhumerie

La Rhumerie Bar, Les Deux Alpes
5 Gode afterskibarer i Les Deux Alpes

Rhumerie baren har et piratflag udenfor – så ved du, at du er det rigtige sted. Med et strejf af fare er baren et legendarisk sted, der sjældent vil skuffe dig. Baren har specialiseret sig i rom med egen smag og andre rombaserede cocktails. Hvis du holder din piratånd højt, kan du opleve den mørke side af verden. Kombineret med en fantastisk DJ, der holder dig i gang med at feste hele natten lang.

Højdepunkter:

Le Diable au Coeur Restaurant