Skiferie til Les Menuires

Skiferie til Les Menuires

Les Menuires er ligger i den kendte Belleville-dal, og er lidt en juvel blandt Frankrigs skisportssteder. Kendt for sit fantastiske skiterræn, enestående væld af muligheder og alsidige pister, gør det til et foretrukket skiferierejsemål for skiløbere verden over. Les Menuires er det billigere alternativ til Val Thorens, det ligger lidt længere nede og dermed ligger det også inden Val Thorens.

Skiferie til Les Menuires, kan købes hos: Sunweb, Skiferie.dk, Hotels, Booking, Snowtrex, Agoda

Skileje i Les Menuires: Alpinresorts, Intersport Rent

Skiskole i Les Menuires: CheckYeti

En del af verdens største skisportsområde: De tre dale

Les Menuires er en stolt del af verdens største forbundne skisportsområde, De tre dale. Her har du 600 km pister at boltre dig på. Uanset dit niveau eller erfaring, finder du en pist, der passer til dit niveau. Les Menuires er på mange måder et super godt alternativ til Val Thorens, og det er stedet jeg vil anbefale til familier særligt med mindre børn at bo – hvor fokus ligger på skiløbet samt hyggen. Skibusserne går frem og tilbage fra 08 morgen til 20 aften, så for de unge skal de overveje det inden de booker bolig i Les Menuries.

Rimelige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten

I modsætning til nogle af sine naboer, behøver du ikke at betale en formue for at opleve Les Menuires. Byen tilbyder en rolig og mere økonomisk løsning, hvorfra du kan udforske de 600 km pister i De tre dale, der forbinder skisportsstederne Val Thorens, Meribel og Courchevel.

Perfekt for både familier og individuelle skiløbere

Både familier og individuelle skiløbere vil finde sig godt tilpas i dette vidunderlige område af Savoyen-regionen. Uanset om du er nybegynder eller erfaren skiløber, har Les Menuires alt, hvad du behøver for at komme godt ud på pisterne, få selvtillid og blive en bedre skiløber.

Hvorfor vælge Les Menuires?

Det er ikke kun skiløbet, der gør Les Menuires til et foretrukket rejsemål. Byen er beliggende i en smuk dal og tilbyder en række aktiviteter for både skiløbere og ikke-skiløbere. Hvad enten du ønsker at slappe af i et wellness-center, nyde god fransk mad samt gode vine i byens restauranter, eller tage på en snesko vandretur, har Les Menuires noget for enhver smag.

Begyndere i Les Menuires

Når du først sætter dine ski på sneen, byder Les Menuires på et omfattende område for nybegyndere med et godt antal rullebåndslifte også kendt som magiske tæpper. Når du har fået fodfæste med det så tager du Roc 1-liften op for at komme til La Violette-pisten. Denne brede grønne piste er perfekt til at opbygge din selvtillid og mere solid teknik.

Les Menuires byder på mange afslappede grønne, blå og brede røde pister, som giver dig mulighed for at udforske bjerget og forbedre de teknikker, du har lært på skiskolen – for vi anbefaler alle nye skiløbere at tage skiskole som minimum i 2 dage.

Let erfarne i Les Menuires

Les Menuires har mange blå og røde pister på begge sider af bjerget. Mont de la Chambre er et fremragende område til at få dine ski ben tilbage, hvis du har været væk fra bjergene hele sommeren. Hvis du vil længere væk, er der direkte adgang til De Tre Dale fra Mont de la Chambre-siden. Vi lader dig se om du kan spotte Mont Blanc.

Der er lidt mere udfordrende løb på Point de Le Masse-siden med flere lange og tekniske pister, som har fantastiske sneforhold på grund af dens nordvendte retning. Hvis du bare vil nyde udsigten, er Bouquetin- og Vallon-pisterne er dejlige lange blå, der fører tilbage til bunden af Les Menuires.

Eksperter i Les Menuires

Hvis du er til udfordringer, skal du tage til Point de la Masse, hvor du finder de udfordrende sorte pister, eller du kan opleve spændingen ved de tre Liberty-pister i Les Menuires. Pisterne er ikke-præparerede, men de er perfekte til en pudderski dag.

Bartavelle-pisten i Méribel for virkelig at teste dine færdigheder, eller flyv ned ad L’Eclipse i Courchevel, som var vært for Alpine World Ski Championships 2023. Der er så mange muligheder for erfarne skiløbere i området, og er man erfaren skiløber og har fuld tillid til ski eller snowboard på bjerget, så skal du nok finde de gode røde eller sorte pister. Orelle må siges at være lidt af en favorit fra vores synspunkt.

Snowboarding i Les Menuires

Snowboardere kan få det meste ud af de upræparerede pister ved Point de la Masse, samt BK Park i Les Menuires, som byder på en sjov park med rails, bokse og kickers af forskellige niveauer, samt en boarder-cross bane.

De Tre Dale

De Tre Dale skisportsområdet er kendt som verdens bedste skiområde og de snesikre pister. Med de otte resorts, bl.a. Courchevel, La Tania, Méribel, Brides-les-Bains, Les Menuires, Val Thorens, Orelle og St Martin de Belleville, har det et væld af skioplevelser. Her får du en mindre guide til, hvad du kan opleve på ski i De Tre Dale.

Med et storslået antal af 319 pister på i alt 600 km, dækker De Tre Dale et bredt spektrum af niveauer. Fra de lette grønne pister, de udfordrende blå og røde, til de vilde sorte pister, er der noget for alle. Det hele er sammenkoblet med et avanceret liftsystem, der hurtigt og smidigt får dig rundt i området.

Grønne pister: Det perfekte sted at starte

Området indeholder 51 grønne pister, der giver nybegyndere og dem, der ønsker en roligere start, en fantastisk oplevelse. De grønne pister er brede, knap så stejle, velplejede og perfekte til at nyde det smukke ved skiløbet.

Blå og røde pister: For de mere eventyrlystne

132 blå pister og 106 røde pister byder på større udfordringer for de lidt mere øvede skiløbere. Her kan du for alvor teste evner, teknik og nyde adrenalinkicket, der følger med de højere hastigheder og stejlere skråninger.

Sorte pister: For eksperten

32 sorte pister er tilgængelige for dem, der søger den ultimative udfordring. Disse pister er kendt for deres tekniske sværhedsgrad og stejle nedstigninger, der kræver både mod og dygtighed.

Moderne liftsystem: Let adgang til alle pister

Et af højdepunkterne ved De Tre Dale er det moderne liftsystem, der omfatter omkring 200 lifte. Disse sikrer en hurtig og effektiv transport mellem de forskellige pister og områder, så du kan tilbringe mere tid på ski og mindre tid på at vente i kø eller tilbringe tid i liften. Står du fra tidlig morgen til pisterne lukker, vil mit bud være at habile skiløbere kan nå omkring 80 km om dagen i De 3 dale skiområdet.

Fantastiske sneforhold

Med over 1.500 snekanoner er De Tre Dale et paradis for sneelskere. Disse kanoner sikrer, at der altid er frisk ”sne” på pisterne, uanset vejret.

Transport til Les Menuires

Der er fire lufthavne, der har gode forbindelser til Les Menuires, og hver byder på forskellige rejsetider – Det tager selvfølgelig længere tid med bus.

  • Chambery: 104 km – 1 time og 30 minutters kørsel.
  • Geneva: 152 km – 2 timers kørsel.
  • Lyon: 201 km – 2 timer og 30 minutter.
  • Grenoble: 133 km – 1 timer og 30 minutters kørsel.

Restauranter i Les Menuires

Da de fleste hoteller eller lejlighedskomplekser i Les Menuires har selvforplejning altså køkkener, har du masser af overkommelige restauranter at vælge imellem, der tilbyder alt fra traditionelle savoyardiske retter til lækker pizza og endda mexicansk.

Au Village

En lille og typisk bjergrestaurant, med super fin indretning og autentisk hjemmelavet mad – baked potatoes, tartiflette, fondue, raclette og pierrade, samt robuste steaks, and og osso buco.

L’Igloo

Relativt ny i byen serverer denne restaurant fremragende italiensk mad – populære valg inkluderer pizza “Full Monty” med æble og blå ost, eller Savoyarde pizza med løg, bacon, kartofler og reblochon ost.

La Maison de Savoy

Nyd fantastiske bjergklassikere, som steaks, pizza, pasta og store desserter. Hver mandag kan du deltage i et madlavningskursus for at lære at lave den perfekte fondue.

Le Cocon des Neiges, Hotel Isatis

Elegant, moderne spisning med en temmelig klassisk menu – tapas-lignende forretter, hovedretter af fisk, kød, fondue og raclette, og derefter overdådige desserter til at afslutte.

La Ferme de Reberty

For en smag af gourmet spisning, vælg fra den store menu af burgere, fisk, kød, charcuteri og osteagtige fondue og raclette. Der er også en børnemenu.

L’Hacienda

Mexicansk møder italiensk på dette tex-mex pizzeria. Med de store portioner og prisvenlige priser, er det let at mærke, hvorfor det er et populært valg.

Le Comptoir

Dette sted lægger en moderne vridning på traditionelle alpine retter, fra store burgere til lækre chokoladedesserter. For at gøre middagen ekstra speciel, hvorfor så ikke reservere et bord i deres opvarmede gondol.

Afterski i Les Menuires

Les Menuires er et billigere alternativ til mange af de andre områder i De Tre Dale, når det kommer til afterski og natteliv. De livlige barer, pubber og klubber giver dig mulighed for at suge den gode feststemning op uden at have det loaded kort med.

Bar Pub Le Challenge

Ideelt beliggende i La Croisette, dette afslappede sted har pool og dart og afholder regelmæssige live musik og poker aftener.

L’Atelier

En hyggelig lounge fuld af røde sofaer og håndformede lænestole, der byder på live musik, serverer velsmagende cocktails og tiltrækker en solid folkemængde.

Le Leeberty

En typisk fransk klub, der spiller klassisk europop på gode højtalere. Hvis du er en stor festrotte, er dette stedet at være.

Le New Pop

Hvis du leder efter at feste til sent om natten, er denne klub i La Croisette stedet at være. Med gratis indgang får du ubegrænset adgang til et elektrisk mix af house, electro, RnB, dancehall, funk og disco musik.

Le Skilt

Glid på dine ski lige op til Le Skilt som ligger ved foden af pisten i La Croisette-området af skiområdet. Der er en stor udendørs terrasse, så læn dig tilbage med en drink og nyd udsigten over pisterne og musikken der spiller stabilt.

Les Menuires: Bedste hoteller

Les Menuires byder på lidt af det hele – fra 4-stjernede hoteller til boutiquehoteller til lejlighedshoteller, Les Menuires tilbyder forskellige indkvarteringsmuligheder, der vil opfylde alle dine behov og præferencer. Så find noget der passer til jeres behov i både pris og komfort.

HIGALIK HOTEL

Dette 4-stjernede hotel har en unik blanding af komfort og luksus. Det er et relavtivt nyt hotel fra 2020. Her får du alt fra lej af skiudstyr til en døgnåbent reception, det sørger for at  HIGALIK HOTEL giver en problemfri ferieoplevelse. De tilbyder også ski-in/ski-out-faciliteter og skiopbevaring. Efter en dag på pisterne kan man nyde godt af en afslappende session i hotellets hammam, sauna, eller svømmebassin, eller forkæle sig selv med en behandling i spa- og wellnesscentret.

Ours Blanc Hotel & Spa

Ours Blanc Hotel & Spa, et lækkert spa hotel. Dette sydvendte chalet-hotel byder på en terrasse, hvor man kan slappe af og opleve de panoramiske bjergudsigter. Hotellet tilbyder individuelle skiskabe med skistøvle varmefaciliteter, ski-in/ski-out, skiopbevaring, hammam, åbent bad, en sauna og et spa- og wellnesscenter.

Résidence Club mmv Le Cœur des Loges

Dette lejlighedshotel ligger blot 120 meter fra Roc des 3 Marches 1 Ski Lift. Résidence Club MMV Le Coeur des Loges har et indendørs opvarmet svømmebassin og en spa med boblebad, sauna, og hammam. Området er ideelt til forskellige aktiviteter, inklusive vandring, skiløb, kælkning, snevandring og hundeslædeture. Med Menuires liften og Montagnette liften kun 350 meter væk, er dette hotel en fantastisk base for en god skiferie til et godt prisleje.

Chalet Hotel Kaya

Dette 4-stjernede hotel, beliggende i det berømte Tre-Dale skiområde, byder på sydvendte værelser med bjergudsigt. Hotellet har et indendørs opvarmet bassin, en hammam og skistøvle tørrefaciliteter til rådighed i individuelle skabe.

Tag et kig på følgende artikler, hvis du skal til eller er i Les Menuires:

Frankrig har mange lækre skisportssteder blandt andet – Champagny en VanoiseMeribel, Les Sybelles, Saint Jean D’Arves, Les Arcs og mange andre.

Antal pister i Les Menuires

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

LesMenuires3 optimized 1
LesMenuires4 optimized 1
LesMenuires2 optimized 1
LesMenuires optimized 1

Priserne i Les Menuires

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 2670 for en voksen.

Liftkortet kan bruges i hele “Les 3 Vallées”

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos valthorens.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Der kan være mange penge at spare, ja faktisk op til 65% ved at bestille i god tid og online. Du kan leje skiudstyr i Les Menuires, via Alpinresorts.

food

En god Restaurant

I Les Menuires er der massere af finde spise muligheder, der er blandt andet. Au Village, Le Capricorne, La Table des Marmottes, La Haut, Brasserie des Belleville La Croisette Les Menuires.

KØB AF SKIFERIEN

Går skituren til Les Menuires, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Skiferie.dk
Sunweb normal
snowtrex normall
hotels.com logo
Booking.com logo
agoda