Skiferie til Les Sybelles

Les Sybelles som danner ramme for 310 piste kilometer med 6 andre områder. Så er det bestemt et besøg hver, jeg skal her i Januar 2020 til Les Sybelles, det kostede 2500.- for hotel og 6 dages liftkort. Dermed er området et billigt alternativ til ex. Val Thorens.

Skibyen ligger i 1100 meters højde og skiområdet ligger i 1100-2620 meters højde, der er i omkring de 120 pister, fordelt på de 310 piste kilometer.

Der er noget for alle i området, er man ekspert vil man nok vælge at søge uden for pisterne og leje en guide til det. Men er man som den normale dansker, så vil område have noget for en standard dansk familie mor, far og 2 børn. Der er flere snowparks med kickers og rails, der er en masse grønne, blå og røde pister.

I byen er der flere gode spisesteder og der er flere gode barer der er super hyggelige. Det er muligt at leje skiinstruktører til dine børn og det er nemt at komme til et supermarked som ligger i byen.

Les Sybelles er sammenlagt med La Toussiere, Le Corbier, Saint Jean d’Arves og St. Sorlin d’Arves.

Frankrig har mange lækre skisportssteder blandt andet – Champagny en Vanoise, Les Menuires, Meribel, Saint Jean D’Arves, Les Arcs og mange andre.

Antal pister i Les Sybelles

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

LesSybelles optimized
LesSybelles3 optimized
LesSybelles2 optimized
LesSybelles1 optimized

Priserne i Les Sybelles

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 1700 for en voksen.

Med liftkortet er der adgang til hele området.

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos forfait.sybelles.ski.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Du kan kan leje udstyr i byen og så kan i se priserne her, der kan være penge at spare ved at bestille i god tid og online på skiset.dk.

food

En god Restaurant

I Les Sybelles området er der massere af finde spise muligheder, der er blandt andet. La Toussuire Le Cobier og St. Sorlin har massere af gode spisesteder.

KØB AF SKIFERIEN

Går skituren til Les Sybelles, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Sunweb normal
snowtrex normall
589a4bbe5aa6293a4aac48c6
Booking
agoda
Pistekort Les Sybelles
Frankrig saint jean d arves JPG scaled
Video fra Les Sybelles
Skiområder i Frankrig
frankrig

SKIFERIE I FRANKRIG

Find alle skisportsstederne i Frankrig her og læs mere om skiferie i Frankrig.

FAQ – Spørgsmål til Les Sybelles

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er specielt ved Les Sybelles?

Det er Frankrigs 4. største sammenhængende skiområde med 310 km pister. Skiområdet er billigt at besøge og det har godt skiløb. Dog er her ikke så mange restauranter og afterskisteder, hvis det er det man søger.

Hvad koster en skiferie til Les Sybelles?

Sunweb kan du komme afsted for mellem 2000-4000 kr. pr. person alt efter hvilken uge du vælger, men er du udenfor top ugerne og højtider, så ligger du fra 1800 kr. pr person inkl. Liftkort, liftkortet i sig selv, koster 1900 kr. 6 dage, så det er et perfekt skiområde for dig, som tager afsted for skiløbet og søger noget billigt.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Les Sybelles
Snedybde & lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam