Skiferie til Les Sybelles

Skiferie til Les Sybelles

Les Sybelles som danner ramme for 310 piste kilometer med 6 andre områder. Så er det bestemt et besøg hver, jeg skal her i Januar 2020 til Les Sybelles, det kostede 2500.- for hotel og 6 dages liftkort. Dermed er området et billigt alternativ til ex. Val Thorens.

Skiferie til Les Sybelles, kan købes hos: Sunweb, Hotels, Booking, Snowtrex, Agoda

Skileje i Les Sybelles: Intersport Rent

Skibyen ligger i 1100 meters højde og skiområdet ligger i 1100-2620 meters højde, der er i omkring de 120 pister, fordelt på de 310 piste kilometer.

Der er noget for alle i området, er man ekspert vil man nok vælge at søge uden for pisterne og leje en guide til det. Men er man som den normale dansker, så vil område have noget for en standard dansk familie mor, far og 2 børn. Der er flere snowparks med kickers og rails, der er en masse grønne, blå og røde pister.

I byen er der flere gode spisesteder og der er flere gode barer der er super hyggelige. Det er muligt at leje skiinstruktører til dine børn og det er nemt at komme til et supermarked som ligger i byen.

Les Sybelles er sammenlagt med La Toussiere, Le Corbier, Saint Jean d’Arves og St. Sorlin d’Arves.

Frankrig har mange lækre skisportssteder blandt andet – Champagny en Vanoise, Les Menuires, Meribel, Saint Jean D’Arves, Les Arcs og mange andre.

Antal pister i Les Sybelles

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

LesSybelles optimized